ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Mαρινάκης για οπαδική βία: «Πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος, δεν θα κάνουμε πίσω»

Mαρινάκης για οπαδική βία: «Πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος, δεν θα κάνουμε πίσω»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης EUROKINISSI (Φωτογραφία αρχείου)

Κάθετος ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, για την εφαρμογή των μέτρων κατά της οπαδικής βίας που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση.

Ειδικότερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στο Mega, τόνισε μεταξύ άλλων πως οι αθλητικές ομάδες πρέπει να ακολουθήσουν τους κανόνες που έχει θέσει το κράτος, όπως να έχουν κάμερες ευκρίνειας.

Μάλιστα, τόνισε πως η βία και η εγκληματικότητα δεν έχουν χρώμα και δεν ανήκουν αποκλειστικά σε μία ομάδα.

Παράλληλα, εξέφρασε την ευχή να τα καταφέρει ο 31χρονος αστυνομικός μετά τον ακρωτηριασμό του, ο οποίος δέχθηκε ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη.

«Οι λίγοι που κάνουν κακό στις ομάδες, να αντιμετωπιστούν ως εγκληματικές οργανώσεις»

«Κάνουμε θυσία για δύο μήνες. Μέσα σε αυτούς τους μήνες θα πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος. Είμαστε και πρέπει να είμαστε στην ίδια σελίδα με τις ομάδες. Προστατεύουμε αυτό που αγαπάμε για να γυρίσουμε ασφαλείς στα σπίτια μας», σημείωσε ο κ. Μαρινάκης, αναφερόμενος στα μέτρα της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας στους αγώνες της Super League οι οποίοι θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών για δύο μήνες, έως και τις 12 Φεβρουαρίου του 2024.

«Είμαι αισιόδοξος ότι αυτή τη φορά θα καταφέρουμε, γιατί δεν θα κάνουμε πίσω. Το σημαντικό είναι αυτοί οι λίγοι που κάνουν κακό στις ομάδες και στους φιλάθλους επιτέλους να αντιμετωπιστούν ως εγκληματικές οργανώσεις, όπως κρίνει η δικαιοσύνη», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ