Μητσοτάκης: Η Ελλάδα στηρίζει την αναθεώρηση του Δημοσιονομικού Πλαισίου
Ανανεώθηκε:
Στη συζήτηση που έγινε για την αναθεώρηση του Πολυετούς Δημοσιονομικού Πλαισίου στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες η ελληνική πλευρά καταρχάς θεωρεί ισορροπημένη τη νέα πρόταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην παρέμβασή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι η Ελλάδα στηρίζει τη νέα πρόταση, παρότι έχει μειωθεί το γενικότερο επίπεδο φιλοδοξίας.
Ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι η αναθεώρηση του Πολυετούς Δημοσιονομικού Πλαισίου πρέπει να εγκριθεί ως πακέτο με την χρηματοδοτική βοήθεια προς την Ουκρανία.
Υπογράμμισε επίσης ότι για την Ελλάδα, χώρα πρώτης γραμμής και εξωτερικό σύνορο τη ΕΕ, οι πόροι για τη Μετανάστευση αποτελούν προτεραιότητα και τα ποσά που έχουν προστεθεί είναι το ελάχιστο που μπορεί να αποδεχθεί.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μητσοτάκης από Σύνοδο Κορυφής: Να αυξηθούν οι πόροι για τη διαχείριση του μεταναστευτικού
Στη Σύνοδο Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Μητσοτάκης – Ηχηρό μήνυμα στην Αλβανία
Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Η υπόθεση Μπελέρη είναι θέμα σεβασμού του κράτους Δικαίου
Η A24 πιάνει το «αλυσοπρίονο»: Νέα τηλεοπτική σειρά Texas Chainsaw Massacre
08:41
Ρωσία: Η Μόσχα θα συνεχίσει να στέλνει πετρέλαιο στην Κούβα
08:29
Διαδραστικός χάρτης καταγράφει το «ταξίδι» της αφρικανικής σκόνης στην Ελλάδα - Στο επίκεντρο Πελοπόννησος και Κρήτη
08:26
Ο ελληνικός «επιταχυντής» της OpenAI που θέλει να δώσει ώθηση στις εγχώριες startups ΑΙ
08:26