«Παραμύθια» οι ισχυρισμοί για ιδιωτικοποίηση του νερού, διαβεβαίωσε ο Θ. Σκυλακάκης
Ανανεώθηκε:
Την διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα ιδιωτικοποίησης του νερού, παρείχε από τη Βουλή ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θόδωρος Σκυλακάκης και χαρακτήρισε «παραμύθια» τους ισχυρισμούς της αντιπολίτευσης ότι η κυβέρνηση έχει τέτοια πρόθεση.
«Αυτό που θέλουμε είναι να εξασφαλίσουμε καλύτερη ποιότητα παροχής νερού και αυτό θα δούμε πως θα το πετύχουμε συζητώντας με τους παρόχους και εξασφαλίζοντας ότι τα χρήματα των φορολογουμένων, θα επενδυθούν σωστά», τόνισε ο υπουργός μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής επί του κρατικού προϋπολογισμού 2024.
Είχε προηγηθεί παρέμβαση του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Φάμελλου, κατά την οποία ισχυρίστηκε ότι υπάρχει σχέδιο ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης της Αυτοδιοίκησης, ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης, υποστήριξε ότι ο υπουργός προανήγγειλε την ιδιωτικοποίηση του νερού από την πίσω πόρτα».
Την ίδια εκτίμηση έκανε και εκ μέρους του ΚΚΕ, ο Ν. Καραθανασόπουλος λέγοντας ότι τα αρπακτικά που έχουν συμμετοχή στη διαχείριση υδάτινων πόρων καιροφυλακτούν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σκυλακάκης: Ο ΔΕΔΔΗΕ θα μετράει κάθε μήνα την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος
Σκυλακάκης: Ενεργοποιούνται πόροι 2 δισ. ευρώ για την απανθρακοποίηση των νησιών
Σκυλακάκης: Σχέδιο για την ανάπτυξη των Υπεράκτιων Αιολικών Πάρκων
Πότε καταβάλλονται ανά Ταμείο οι συντάξεις Οκτωβρίου: Ξεκινούν από 25 Σεπτεμβρίου
00:30
Ανάρτηση Γκίλφοϊλ για την 11η Σεπτεμβρίου: «Θυμόμαστε, τιμούμε και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ»
23:56
ΗΠΑ: Το αεροδρόμιο του Νάσβιλ μετονομάζεται προς τιμή της Ντόλι Πάρτον
23:56
«Σαφάρι» της τροχαίας σε σχολικά - 2.263 έλεγχοι και 457 παραβάσεις
23:44