ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πιερρακάκης: Να βρούμε λύσεις έξω από την πεπατημένη, όπως τα «Ξύλινα Τείχη»

Πιερρακάκης: Να βρούμε λύσεις έξω από την πεπατημένη, όπως τα «Ξύλινα Τείχη»
INTIME / ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Στην ανάγκη να βρει η χώρα λύσεις πέρα από την πεπατημένη στα μεγάλα προβλήματα, όπως ακριβώς τα «Ξύλινα Τείχη», αναφέρθηκε ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκος Πιερρακάκης.

Ειδικότερα, ο Κυριάκος Πιερρακάκης συμμετείχε στη συζήτηση με θέμα «Όψεις της Ελληνικότητας», βασισμένης στο περιεχόμενο των βιβλίων του Γιώργου Πρεβελάκη.

«Συμμετείχα μαζί με εξαιρετικούς συνομιλητές στη συζήτηση ''Όψεις της Ελληνικότητας'' βασισμένης στο περιεχόμενο των βιβλίων - του Καθηγητή κ. Γιώργου Πρεβελάκη - Ποιοι Είμαστε, Τα Ξύλινα Τείχη, Επιστροφή στην Αθήνα. Τρία έργα που συνολικά αποτελούν συμβολή στην εθνική αυτογνωσία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Στάθηκα περισσότερο στο έργο ''Τα Ξύλινα Τείχη'', καθώς σηματοδοτούν την ανάγκη να βρούμε λύσεις πέρα από την πεπατημένη σε κρίσιμα προβλήματα που χρονίζουν, όπως είναι για παράδειγμα το δημογραφικό», τόνισε ο κ. Πιερρακάκης.

«Μέρος της λύσης είναι η αξιοποίηση των διεθνών δικτύων του ελληνισμού προς όφελος της εθνικής μας κυριαρχίας. Αντίστοιχα, και σε θέματα παιδείας υπάρχουν ''ξύλινα τείχη''. Και έχουμε το καθήκον να τα ερμηνεύσουμε σωστά, θέτοντας ακόμα περισσότερο τη χώρα ''σε κίνηση'', σημείωσε ο κ. Πιερρακάκης με ανάρτησή του στο «Χ», μετά την εκδήλωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ