Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Λέρου - Προπηλάκισαν τον απερχόμενο Δήμαρχο
Ένταση επικράτησε στην η ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου την Πέμπτη (14/12), όταν ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος αποδοκίμασε τον προκάτοχό του, με αποτέλεσμα εκείνος και οι σύμβουλοί του να αποχωρήσουν από την τελετή.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το τοπικό μέσο «παλμός της Καλύμνου» η απερχόμενη Δημοτική Αρχή δέχθηκε προκλήσεις και «γιουχαρίσματα» από το πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο στην ορκωμοσία.
Μάλιστα, κατά την αποχώρηση της παράταξης του απερχόμενου Δημάρχου σημειώθηκαν ακόμα και προπηλακισμοί που συνοδεύτηκαν από ύβρεις.
Η τελετή συνεχίστηκε, χωρίς την παρουσία του απερχόμενου Δημάρχου, Μιχάλη Κόλλια και των συμβούλων του.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Η εξωστρέφεια το επόμενο στοίχημα της Ubitech
07:46
ΕΛΛΑΔΑ
Χωρίς ταξί και σήμερα η Αθήνα - Νέα πορεία στις 10:00 στο κέντρο της Αθήνας
07:37
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προειδοποιήσεις ΠΑΣΟΚ για τα αγροτικά προϊόντα και βολές κατά ΝΔ ενόψει Mercosur
07:28
ΚΟΣΜΟΣ
Ισορροπία τρόμου στο Ιράν: Αναστέλλονται οι απαγχονισμοί - Με το δάχτυλο στη σκανδάλη ο Τραμπ (vids)
07:26
ΠΟΛΙΤΙΚΗ