ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Δεν νοείται βουλευτής της ΝΔ να μην ψηφίσει την τροπολογία για τους μετανάστες

Γεωργιάδης: Δεν νοείται βουλευτής της ΝΔ να μην ψηφίσει την τροπολογία για τους μετανάστες
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Για την τροπολογία στο μεταναστευτικό που φέρνει η Νέα Δημοκρατία, αλλά και τις αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά, μίλησε ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στη Νέα Δημοκρατία», σχολίασε ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης στο Mega, μετά τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά.

«Εάν θες να κάνεις δική σου πολιτική, χαιρετάς...»

«Δεν νοείται βουλευτής της ΝΔ να μην ψηφίσει μία κεντρική επιλογή της κυβέρνησης. Όταν αποφασίζεις να είσαι σε ένα κόμμα δεσμεύεσαι από τις αποφάσεις του κόμματος. Εάν θες να κάνεις δική σου πολιτική, χαιρετάς και κάνεις κάτι άλλο, έτσι λειτουργούν οι δημοκρατίες. Δεν ξέρω εάν υπάρχουν βουλευτές που διαφωνούν, πιστεύω όλοι οι βουλευτές της ΝΔ θα ψηφίσουν τη διάταξη», πρόσθεσε.

«Η διάταξη αφορά παράνομους μετανάστες που κάνουν μαύρη εργασία»

Παράλληλα, διευκρίνισε ότι «ο κος Σαμαράς είναι πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ. Προφανώς ένας πολιτικός που έχει αυτό το διαμέτρημα και ιστορία έχει διαφορετικά περιθώρια αυτονομίας από κάθε άλλο βουλευτή....».

«Στην πολιτική πάντα με οδηγεί η κοινή λογική. Η διάταξη αυτή είναι κοινής λογικής, όχι ιδεολογικής αντιπαράθεσης. Η διάταξη αφορά όσους παράνομους μετανάστες ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα χωρίς το κράτος να γνωρίζει την ύπαρξή τους. Αυτοί δουλεύουν στη λεγόμενη μαύρη εργασία. Το υπουργείο Εργασίας έχει ακολουθήσει συνεπή στρατηγική για να κλείσουμε τα παράθυρα στη μαύρη εργασία», κατέληξε ο υπουργός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ