ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Επίσκεψη με «σαφή γεωπολιτικό συμβολισμό» στην ακριτική Σύμη

Δένδιας: Επίσκεψη με «σαφή γεωπολιτικό συμβολισμό» στην ακριτική Σύμη
Την τορπιλάκατο «Δανιόλος» επισκέφθηκε ο  υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, στο λιμάνι της Σύμης ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠ.ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Στην ακριτικη Σύμη γιόρτασε τα Χριστούγεννα ο  υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέφθηκε και την τορπιλάκατο «Δανιόλος».

«Θέλω να δηλώσω ξεκάθαρα την υπερηφάνεια μου για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδας μας που φυλάσσουν τα ακριτικά μας νησιά, τις εσχατιές της πατρίδας μας. Σήμερα, ημέρα των Χριστουγέννων, η ελληνική κοινωνία οφείλει να ευχηθεί στα στελέχη τους να είναι πάντα καλά» δήλωσε ο υπουργός.

«Η ακριτική Σύμη είναι ένας χαρακτηριστικός τόπος γεμάτος πολιτιστική παράδοση, φυσική ομορφιά αλλά και γεωπολιτική σημασία. Η επίσκεψή μου λοιπόν σήμερα εδώ ενέχει ένα σαφή συμβολισμό» κατέληξε ο ΥΠΕΘΑ.

Ο κ. Δένδιας αντάλλαξε ευχές για τα Χριστούγεννα με τον κυβερνήτη και το πλήρωμα ενώ σε ανάρτηση που έκανε στο Χ, αναφέρει: «Είχα τη μεγάλη χαρά και τιμή να επισκεφθώ την τορπιλάκατο "Δανιόλος" στο λιμάνι της Σύμης».


Ο ΥΕΘΑ βρέθηκε στο ακριτικό νησί για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα «με τους ακρίτες μας στη Σύμη, στη Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου Χρυσόστομου Β', στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου του νησιού», όπως έγραψε στο Χ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ