Δένδιας: Επίσκεψη με «σαφή γεωπολιτικό συμβολισμό» στην ακριτική Σύμη
Στην ακριτικη Σύμη γιόρτασε τα Χριστούγεννα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέφθηκε και την τορπιλάκατο «Δανιόλος».
«Θέλω να δηλώσω ξεκάθαρα την υπερηφάνεια μου για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδας μας που φυλάσσουν τα ακριτικά μας νησιά, τις εσχατιές της πατρίδας μας. Σήμερα, ημέρα των Χριστουγέννων, η ελληνική κοινωνία οφείλει να ευχηθεί στα στελέχη τους να είναι πάντα καλά» δήλωσε ο υπουργός.
«Η ακριτική Σύμη είναι ένας χαρακτηριστικός τόπος γεμάτος πολιτιστική παράδοση, φυσική ομορφιά αλλά και γεωπολιτική σημασία. Η επίσκεψή μου λοιπόν σήμερα εδώ ενέχει ένα σαφή συμβολισμό» κατέληξε ο ΥΠΕΘΑ.
Ο κ. Δένδιας αντάλλαξε ευχές για τα Χριστούγεννα με τον κυβερνήτη και το πλήρωμα ενώ σε ανάρτηση που έκανε στο Χ, αναφέρει: «Είχα τη μεγάλη χαρά και τιμή να επισκεφθώ την τορπιλάκατο "Δανιόλος" στο λιμάνι της Σύμης».
Ο ΥΕΘΑ βρέθηκε στο ακριτικό νησί για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα «με τους ακρίτες μας στη Σύμη, στη Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου Χρυσόστομου Β', στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου του νησιού», όπως έγραψε στο Χ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νίκος Δένδιας: Στη Σύμη τα Χριστούγεννα ο Υπουργός Άμυνας
Ποιο πλοίο θα στείλει η Ελλάδα στην Ερυθρά Θάλασσα - Συνεχείς συσκέψεις στο Πεντάγωνο
Fuel Pass: Μέχρι αύριο Πέμπτη (30/04) οι αιτήσεις - Ποιοι οι δικαιούχοι, τι πρέπει να προσέξετε
04:00
Πρόγραμμα «Σήμα Διαφορετικότητας»: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων
03:00
«Σπίτι μου ΙΙ»: Αντίστροφη μέτρηση για τα δάνεια του προγράμματος - Τι να προσέξετε
02:00
Chios Pass - Kythira Pass 2026: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις - Σε δύο φάσεις το πρόγραμμα
01:00