ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μουζάλας για πραξικόπημα και προσφυγικό

Μουζάλας για πραξικόπημα και προσφυγικό
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Φόβους ότι τα γεγονότα της περασμένης Παρασκευής στην Τουρκία θα έχουν επιπτώσεις στο προσφυγικό, εξέφρασε στη Βουλή ο Γιάννης Μουζάλας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κάλεσε τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου να σταθούν ενωμένα απέναντι στο πρόβλημα και εκτίμησε ότι η κατάσταση μετά την απόπειρα του πραξικοπήματος που απέτυχε, είναι πιθανό να δυσκολέψει.

«Τα γεγονότα στην Τουρκία θα έχουν πιθανότατα επιπτώσεις και πρέπει έγκαιρα και ενωμένοι να τα αντιμετωπίσουμε και να υπάρξουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και από την αντιπολίτευση», επεσήμανε ο Γιάννης Μουζάλας στη συζήτηση
επερώτησης βουλευτών της ΝΔ για την απορρόφηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης και του Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας.

«Δεν το λέω για να σπείρω πανικό, δουλειά της Βουλής είναι να βρίσκεται σε ετοιμότητα και όσο πιο χαμηλούς τόνους έχουμε τόσο πιο καλά μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε γιατί το πρόβλημα μπορεί να δυσκολέψει», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ