Κάλαντα και μαντινάδες στον υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Γεραπετρίτη
Ευχές για το νέο έτος και παραδοσιακά πρωτοχρονιάτικα κάλαντα δέχθηκε το πρωί της Κυριακής (31/12) ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης από παιδιά και στελέχη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και τη Μουσικοχορευτική Ομάδα Καστελλόριζου.
Ο κ. Γεραπετρίτης φίλεψε τους Οδηγούς, οι οποίοι γέμισαν με τις μελωδίες τους το νεοκλασικό κτήριο του υπουργείο Εξωτερικών, και τους Καστελλορίζιους που εντυπωσίασαν με τις παραδοσιακές φορεσιές τους, ενώ τους προσέφερε γούρια για το νέο έτος.
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η παρουσία της Προέδρου του Σωματείου «Μουσικοχορευτική Ομάδα Καστελλόριζου», κας Ευαγγελίας Ξενοπούλου, η οποία αντάλλαξε δωδεκανησιακές μαντινάδες με τον καταγόμενο από την Κάρπαθο Υπουργό Εξωτερικών.
ΚΟΣΜΟΣ
Τραμπ για Πούτιν: Πιστεύω ότι είναι έτοιμος να τερματίσει σύντομα τον πόλεμο στην Ουκρανία
15:55
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Αθωώθηκε ο 56χρονος για τη φωτιά στα Βασιλικά - Τι είπε στην απολογία του
15:49
ΕΛΛΑΔΑ
Οριοθετημένη η φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στο Κιλκίς
15:38
CULTURE
«Λάμψη, ελαφίσιο βλέμμα»: Η Φίνος Φιλμ αποχαιρετά τη Μάρω Κοντού με τις πιο εμβληματικές ταινίες της
15:29
ΕΛΛΑΔΑ