ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας δεν θα πάει στις Σπέτσες για τη συνάντηση των μελών της ΚΟ
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν προτίθεται να μεταβεί στις Σπέτσες για να παρευρεθεί στη συνάντηση των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρουν πηγές από την Κουμουνδούρου.
Οι εργασίες της συγκεκριμένης ΚΟ που αφορoύν στον απολογισμό του νομοθετικού έργου είναι εκτός του πλαισίου του πρώην πρωθυπουργού.
Μετά το κάλεσμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος για τριήμερη συνάντηση εργασίας στις Σπέτσες και τις αντιδράσεις που προκάλεσε, το ερώτημα που είχε τεθεί από χθες ήταν αν ο Αλέξης Τσίπρας θα συμμετάσχει στην άτυπη συνεδρίαση.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν πηγές, οι πρώην πρωθυπουργοί δεν συμμετέχουν σε όλες τις συνεδριάσεις του κόμματος, παρά μόνο σε όσες κρίνουν οι ίδιοι ότι χρειάζεται να δώσουν το παρών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΥΡΙΖΑ: Προβληματίζει η επιστροφή της εσωστρέφειας, μέσω Σπετσών
Κασσελάκης: Τα ΜΜΕ της προπαγάνδας μιλούν για «εκδρομή», εμείς θα έχουμε ένα τριήμερο εργασίας
Youth Pass: Στις 15 Μαίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων - Αναλυτικά η διαδικασία
03:00
Μέχρι την Πέμπτη οι αιτήσεις για to Fuel Pass - Ποιοι οι δικαιούχοι, τι πρέπει να προσέξετε
02:00
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ανοιχτή η πλατφόρμα- Βήμα - βήμα η διαδικασία εγγραφής
01:00
Καθολική εφαρμογή του ψηφιακού δελτίου αποστολής από 1η Μάϊου
00:30