Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ατζέντα και οι επαφές του πρωθυπουργού στο Νταβός
Στην Ελβετία βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς για τις επόμενες δύο ημέρες θα συμμετάσχει στις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) του Νταβός.
Η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό στο περιθώριο του Φόρουμ.
Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα του πρωθυπουργού έχει ως εξής:
Αύριο, Πέμπτη (18/01), στις 10:00 (ώρα Ελλάδας), ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει σε συζήτηση με τίτλο «European Green Deal, Anyone?».
Στις 16:00, θα έχει συζήτηση με τον Ravi Agrawal, αρχισυντάκτη του περιοδικού «Foreign Policy». Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen.
Την Παρασκευή (19/01), στις 10:10 (ώρα Ελλάδας), ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στην τηλεόραση του Bloomberg και στη δημοσιογράφο Francine Lacqua.
Ρύθμιση οφειλών: Τι αλλάζει στη διαπραγμάτευση με τους servicers - Τα πρόστιμα και το πλαφόν του 15%
04:00
«Ανάσα» για τις τιμές στα καύσιμα - Ποιοι κερδίζουν από τα νέα μέτρα
03:00
Ρεύμα: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές της ΔΕΗ στο «μπλε» και το «πράσινο» τιμολόγιο
02:00
Δακτύλιος: Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση - Πώς θα βγάλετε κάρτα εισόδου
01:00