Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ατζέντα και οι επαφές του πρωθυπουργού στο Νταβός
Στην Ελβετία βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς για τις επόμενες δύο ημέρες θα συμμετάσχει στις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) του Νταβός.
Η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό στο περιθώριο του Φόρουμ.
Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα του πρωθυπουργού έχει ως εξής:
Αύριο, Πέμπτη (18/01), στις 10:00 (ώρα Ελλάδας), ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει σε συζήτηση με τίτλο «European Green Deal, Anyone?».
Στις 16:00, θα έχει συζήτηση με τον Ravi Agrawal, αρχισυντάκτη του περιοδικού «Foreign Policy». Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen.
Την Παρασκευή (19/01), στις 10:10 (ώρα Ελλάδας), ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στην τηλεόραση του Bloomberg και στη δημοσιογράφο Francine Lacqua.
Στο εδώλιο το ζευγάρι των αστυνομικών της Βουλής για τη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών τους
10:03
Συναγερμός για την εξαφάνιση δύο παιδιών πέντε και εννέα ετών από τον Κορυδαλλό (pics)
10:02
Ραντεβού Μητσοτάκη - Ερντογάν στην Άγκυρα: Οι προσδοκίες, οι «κόκκινες» γραμμές και τα μηνύματα
10:00
Τροχαίο ατύχημα στην Περιφερειακή Υμηττού - Κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας
09:54