Να εκδοθούν στην Τουρκία οι οκτώ στρατιωτικοί ζητά η Αυλωνίτου του ΣΥΡΙΖA
Την έκδοση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών που αυτομόλησαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στη γείτονα, ζήτησε από το βήμα της Βουλής η Ελένη Αυλωνίτου.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να παρέχει άσυλο σε άτομα που πολυβολούσαν και βομβάρδιζαν αδιακρίτως πολίτες από αέρος πριν από μια εβδομάδα.
«Τέτοιες πράξεις που έχουν βγει σε βίντεο αποτελούν εγκλήματα κατά την ανθρωπότητας», ανέφερε, προκαλώντας την παρέμβαση της Λιάνας Κανέλλη που αναρωτήθηκε εάν πρόκειται για προσωπικές της
απόψεις ή του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο βουλευτής εκφράζει την άποψη του» απάντησε η Ελένη Αυλωνίτου με την βουλευτή του ΚΚΕ να σχολιάζει ότι «δεν συμβαίνει πάντα αυτό».
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: «Οι ΗΠΑ θα σκεφτούν αποχώρηση από το ΝΑΤΟ» - Μακρόν: «Η Γαλλία δεν στέλνει πλοία στο Ορμούζ»
18:15
ΕΛΛΑΔΑ
Αυτός είναι ο σωσίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο - «Με σταματάνε στο δρόμο για φωτογραφίες»
18:12
ΕΛΛΑΔΑ
Μαρία Καρρά: Ελεύθερη με εγγύηση 100.000 ευρώ η χήρα του Γιώργου Τράγκα
18:03
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Θεοδωρικάκος: Οι έκτακτες καταστάσεις απαιτούν έκτακτα μέτρα και η κυβέρνηση έχει αντανακλαστικά
17:51
ΕΛΛΑΔΑ