Βρούτσης: Αύριο Δευτέρα το χρονοδιάγραμμα των νέων μέτρων στα γήπεδα
Για για τα νέα μέτρα στα γήπεδα, με την τοποθέτηση καμερών και την ταυτοπροσωπία, αλλά και την επαναλειτουργία του ΟΑΚΑ μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης.
Όπως είπε ο υπουργός στην ΕΡΤ, αύριο θα ανακοινώσει το χρονοδιάγραμμα και τις ημερομηνίες που θα τεθούν σε εφαρμογή η λειτουργία των καμερών και η ταυτοπροσωπία.
«Όποιο γήπεδο δεν έχει υποστήριξη από εκείνη την ημερομηνία και μετά, η επόμενη αγωνιστική θα είναι κεκλεισμένων των θυρών», είπε χαρακτηριστικά, επαναλαμβάνοντας ότι τα πρόστιμα για τους παραβάτες θα είναι υπέρογκα.
Το κόσμος των καμερών θα επιβαρύνει τις ΠΑΕ, ωστόσο το πού θα τοποθετηθούν μέσα στα γήπεδα, θα είναι απόφαση της Πολιτείας, όπως είπε στη συνέχεια. Όσον αφορά στη βία εκτός γηπέδων, «εκεί λειτουργεί κατασταλτικά η Αστυνομία», τόνισε ο κ. Βρούτσης.
Αναφερόμενος στους συνδέσμους, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού ξεκαθάρισε ότι «δεν θέλουμε να κλείσουμε τους συνδέσμους, γιατί αυτό δείχνει μία αδυναμία του κράτους. Θα υπάρχει μόνο μία λέσχη που θα συνδέεται με την ΠΑΕ και θα αναβαθμίσουμε τις λέσχες. Θα γίνουν σύμμαχοι της ΠΑΕ και της Πολιτείας και θα λειτουργούν για το καλό του αθλητισμού».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βρούτσης: Οι παραβάτες που εκκολάπτονται στους αθλητικούς χώρους, πρέπει να ξεριζωθούν
Οπαδική βία: Οι τέσσερις μεγάλες δομικές αλλαγές - Τι προβλέπει το νομοσχέδιο
Η νέα Porsche Cayenne Electric Coupe είναι κομψή και μπορεί να είναι και πανίσχυρη
12:09
Τραμπ για τους πυροβολισμούς: «Στην αρχή νόμισα ότι είχε πέσει ένας δίσκος στο πάτωμα» (vid)
12:06
Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Παράταση στις αιτήσεις μέχρι αύριο, λέει η διοικήτρια ΔΥΠΑ - Όλα τα ΑΦΜ σήμερα
11:57
Κάγια Κάλας για πυροβολισμούς στις ΗΠΑ: «Η πολιτική βία δεν έχει θέση σε μια δημοκρατία»
11:42