Ο Μητσοτάκης ζητά απαντήσεις απο τον Τσίπρα για το ΑΠΘ
Απαντήσεις για την κατάσταση που επικρατεί στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, που έχει καταληφθεί εδώ και μέρες απ τους κατασκηνωτές του “nobordercamp”, ζητά με επίκαιρη ερώτηση του προς τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στην επίκαιρη ερώτηση του ο πρόεδρος της ΝΔ κάνει λόγο για «αθλιότητες» και διερωτάται εάν ο πρωθυπουργός αντιλαμβάνεται την υποβάθμιση που υφίσταται το Πανεπιστήμιο, την επιβάρυνση των πολιτών από το οικονομικό κόστος των ζημιών, αν θεωρεί παρακρατική τη συμπεριφορά των ομάδων αυτών και εάν πιστεύει ότι μπορεί να έχουμε ουσιαστική δημοκρατία χωρίς ασφάλεια των πολιτών.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισημαίνει, ότι ενώ η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου έχει απευθύνει έκκληση λήψης των αναγκαίων μέτρων για την προστασία του Πανεπιστημίου και ενώ εκδόθηκαν σχετικές εισαγγελικές παραγγελίες, ο αρμόδιος υπουργός - σύμφωνα με δημοσιεύματα - διέταξε τις Αστυνομικές Αρχές να μην παρέμβουν.
Ρόδος: 82χρονη μαθήτρια Εσπερινού ΕΠΑΛ παρέλασε περήφανα μπροστά σε χιλιάδες κόσμου
14:55
Reuters: Πακιστάν και Τουρκία θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν πιθανές συνομιλίες ΗΠΑ - Ιράν
14:44
Ιρανικοί πύραυλοι κατά του αεροπλανοφόρου Abraham Lincoln - Τουρκία και Πακιστάν οι πιθανοί «οικοδεσπότες των συνομιλιών ΗΠΑ- Ιράν
14:40
Τηλεφωνική επικοινωνία Σάαρ - Γεραπετρίτη: Οι ευχές του Ιραηλινού ΥΠΕΞ για την 25η Μαρτίου
14:37