Πολάκης κατά δημοσιογράφων: Γιατί πρέπει να απολογούμαι για ιστορίες επιστημονικής φαντασίας;
Ανανεώθηκε:
Πυρά κατά των δημοσιογράφων εξαπέλυσε ο Πάυλος Πολάκης προσερχόμενος στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Αφορμή στάθηκαν οι ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με δημοσιεύματα που ανέφερεαν ότι του «έδειξε» την πόρτα εξόδου ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη χθεσινή (Τετάρτη) συνεδρίαση του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο συντονιστής ΕΠΕΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων, απάντησε «γιατί δεν με ρωτάτε για τον Άδωνι που απολύει σήμερα 6000 ανθρώπους; Γιατί πρέπει να απολογούμαι για ιστορίες επιστημονικής φαντασίας; Γιατί με ρωτάτε για ανοησίες που γράφει ο κάθε συνάδελφος σας;»
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αφορμή της έντασης μεταξύ του κ. Πολάκη και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η διαφωνία του βουλευτή Χανίων και συντονιστή των ΕΠΕΚΕ με την ήπια στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι στο νέο εξοπλιστικό πρόγραμμα και την προμήθεια των F- 35.
Μπορεί το «Παύλο, αν διαφωνείς με το κόμμα να φύγεις» να μην ακούστηκε από τα χείλη Κασσελάκη- διαψεύδεται από όλες τις πλευρές κι από αυτόπτες μάρτυρες-, ωστόσο είναι κοινό μυστικό πως η σχέση των δύο ανδρών έχει φτάσει σε οριακό σημείο.
Επιχείρηση «Στενά του Ορμούζ»: Τι σημαίνει μια πιθανή συμμετοχή της Ελλάδας
11:17
Το Ιράν καταδίκασε τα αμερικανικά πλήγματα στις νότιες ακτές του
11:11
Ελβετία: Χιόνι και πάγος θα έχουν λιώσει πλήρως έως τη Δευτέρα - Η πιο πρόωρη καταγραφή από το 2000
11:00
Δημοσκόπηση GPO: Μπροστά και ανοδικά η ΝΔ με 29,4%, δεύτερος ο Τσίπρας, πτώση για το ΠΑΣΟΚ
10:53