ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση Δούκα σε Μητσοτάκη: Ας στηρίξει τις πρωτοβουλίες μας για ενίσχυση των ευάλωτων νοικοκυριών

Απάντηση Δούκα σε Μητσοτάκη: Ας στηρίξει τις πρωτοβουλίες μας για ενίσχυση των ευάλωτων νοικοκυριών
IN TIME

Απάντηση στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη έδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας αναφορικά με τις αιτιάσεις του πρώτου για διάθεση των κλειστών ακινήτων του δήμου «σε ευάλωτους και όχι σε συλλογικότητες», στην σημερινή του τοποθέτηση από το βήμα της Βουλής.

«Οι άστεγοι, τα άτομα με αναπηρία, οι φοιτητές, οι καλλιτέχνες, η κοινωνία των πολιτών. Αυτές είναι οι συλλογικότητες τις οποίες υπερασπίζομαι και λυπάμαι, πραγματικά, για την ειρωνική αντιμετώπισή τους από τον πρωθυπουργό στη Βουλή», ανέφερε ο Χάρης Δούκας, ενώ προέβη σε διευκρινίσεις για τα κλειστά ακίνητα.

«Όσον αφορά τα κλειστά ακίνητα, ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να γνωρίζει την προσπάθεια που κάνω, τις σχετικές συζητήσεις που είχα με την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κα Ζαχαράκη, αλλά και τη δημόσια τοποθέτησή μου στο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων. Αντί, λοιπόν, να εκτοξεύει αβάσιμες κατηγορίες τον καλώ να στηρίξει εμπράκτως τις πρωτοβουλίες μας για την ενίσχυση των ευάλωτων νοικοκυριών», καταλήγει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ