ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποτάμι: Οι θεσμοί και ο κοινοβουλευτισμός είναι ισχυροί

Ποτάμι: Οι θεσμοί και ο κοινοβουλευτισμός είναι ισχυροί
Οι θεσμοί και ο κοινοβουλευτισμός είναι ισχυροί αλλά χρειάζεται συνεχή προσπάθεια για να μείνουν όρθιοι, αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Ποτάμι ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαΐτας

«Στην επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, το πρώτο καθήκον είναι η μνήμη», αναφέρει το Ποτάμι στην ανακοίνωσή του με αφορμή την επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

«Να μην ξεχνάμε τους συμπολίτες μας από τις προηγούμενες γενιές που αγωνίστηκαν απέναντι στη Χούντα. Να μην ξεχνάμε ότι η Χούντα έπεσε και λόγω μιας εθνικής καταστροφής που έχει αφήσει ανοιχτές πληγές. Να μην ξεχνάμε ότι τα σαράντα δύο χρόνια που πέρασαν από το 1974 είναι η ομαλότερη περίοδος που έζησαν οι Έλληνες. Δεν είναι μικρό πράγμα, δεν ήταν ποτέ αυτονόητο», τονίζεται στην ανακοίνωση που συνεχίζει:

«Όπως δεν είναι αυτονόητη και η Δημοκρατία. Οι θεσμοί και ο κοινοβουλευτισμός είναι ισχυροί αλλά χρειάζεται συνεχή προσπάθεια για να μείνουν όρθιοι. Γιατί Δημοκρατία σημαίνει ουσιαστική κοινωνική ισότητα. Σημαίνει δουλειές για όλους. Σημαίνει ουσιαστική παιδεία, από το νηπιαγωγείο μέχρι το πανεπιστήμιο. Σημαίνει Δικαιοσύνη. Σημαίνει ασφάλεια. Έχουμε λοιπόν πολύ δρόμο μπροστά μας και πολλούς αγώνες για να ενισχύσουμε και να σταθεροποιήσουμε την Δημοκρατία μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ