Βορίδης: Επιλέγουμε ευρωβουλευτές που θα υπερασπιστούν τα συμφέροντα της Ελλάδας
Μηνύματα ενόψει των ευρωεκλογών απέστειλε από τη Ρόδο ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, υπογραμμίζοντας πως θα επιλεγούν Ευρωβουλευτές που θα υπερασπιστούν τα συμφέροντα της Ελλάδας.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση του υπουργού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «οι επερχόμενες Ευρωεκλογές είναι η ευκαιρία να δείξουμε ότι είμαστε όλοι συντονισμένοι στην ίδια κατεύθυνση επιλέγοντας Ευρωβουλευτές που θα υπερασπιστούν τις αξίες και τις ιδέες της Ευρωπαϊκής Δεξιάς. Θα υπερασπιστούν κυρίως και πρωτίστως τα συμφέροντα της Ελλάδας χωρίς μικροπολιτικές σκοπιμότητες».
«Η Νέα Δημοκρατία είναι και θα παραμείνει το ισχυρότερο ευρωπαϊκό δεξιό κόμμα», δήλωσε ο Μ. Βορίδης κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου.
Σε άλλη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε ότι «η αναβάθμιση των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και η ανάδειξη του αναπτυξιακού τους ρόλου αποτέλεσε στρατηγική επιλογή της κυβέρνησής μας. Η ενίσχυση του αποκεντρωμένου συστήματος συμβάλει στην εφαρμογή των κυβερνητικών πολιτικών σε περιφερειακό επίπεδο και στο βέλτιστο συντονισμό μεταξύ των διαφορετικών επιπέδων διακυβέρνησης προς όφελος των τοπικών κοινωνιών», κατέληξε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βορίδης από Κρήτη: Η ΝΔ θα βγει ενωμένη και πιο ισχυρή
Συνάντηση Μητσοτάκη - Βέμπερ: Στο επίκεντρο η στρατηγική του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος
Δημοσκόπηση ALCO: Οι συσπειρώσεις, τα ποσοστά των κομμάτων και ο δημοφιλέστερος υπουργός
Συναγερμός για εξαφάνιση ανήλικης από χώρο φιλοξενίας στο Ίλιον - Σε πιθανό κίνδυνο η ζωή της
13:00
Άρειος Πάγος: Σε τέσσερις εισηγητές η υπόθεση δανείων με ελβετικό φράγκο - Τους επόμενους μήνες απόφαση
12:59
Εύβοια: Πλημμυρισμένα σπίτια και επιχειρήσεις - Συνεχίζει η Πυροσβεστική την άντληση υδάτων
12:56
Έσπασε αγωγός ύδρευσης στη Μάνδρα - Έκτακτη διακοπή υδροδότησης
12:54