ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Θεοδωράκης: Η Δημοκρατία δεν κινδυνεύει από τον στρατό αλλά από το κομματικό κράτος

Στ. Θεοδωράκης: Η Δημοκρατία δεν κινδυνεύει από τον στρατό αλλά από το κομματικό κράτος
Ο Σταύρος Θεοδωράκης σε στιγμιότυπο από τη δεξίωση που παράθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος για την 42η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 EUROKINISSI/Γιάννης Παναγόπουλος

«Η δημοκρατία δεν κινδυνεύει σήμερα από τους στρατιωτικούς, αντιθέτως ο στρατός είναι αναπόσπαστο τμήμα του λαού μας», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης στη δεξίωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Η δημοκρατία κινδυνεύει ακόμα και σήμερα από το κομματικό κράτος, από τις κοινωνικές και οικονομικές ανισότητες, από την καθυστέρηση απονομής δικαιοσύνης, υποστήριξε ο κ. Θεοδωράκης.

Σημείωσε δε πως «δυστυχώς από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα πολλές κυβερνήσεις άλλαξαν, αλλά πολλά απ’ αυτά τα προβλήματα παραμένουν και πρέπει να ανταγωνιστούμε όλοι για να τα αλλάξουμε».

Μάλιστα, στράφηκε προς όλους εκείνους τους πολίτες που απέχουν από την πολιτική, από εκείνους που δεν ψηφίζουν, υπογραμμίζοντας ότι η δημοκρατία κινδυνεύει και από την αποχή των πολιτών.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ