Καταδικάζει η ΝΔ τη στοχοποίηση δημοσιογράφων με καταδρομικές ενέργειες
Την έντονη καταδίκη της στη «στοχοποίηση δημοσιογράφων και πολιτικών με καταδρομικές ενέργειες εναντίον τους στα σπίτια και τα γραφεία τους» εξέφρασε η Νέα Δημοκρατία, μετά την καταγγελία της δημοσιογράφου Λίνας Κλείτου για παρέμβαση του Ρουβίκωνα στην οικία της.
«Η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη θα δώσουν την απάντηση που οφείλουν. Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε την άμεση καταδίκη των πράξεων αυτών από όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου. Η σιωπή σημαίνει ανοχή και η ανοχή είναι απαράδεκτη», τονίζει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.
Η κ. Κλείτου χαρακτήρισε «φασιστική» την παρέμβαση προσθέτοντας πως στόχος είναι η φίμωση και ο εκφοβισμός της.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ για ανάρτηση Μητσοτάκη: Αυταπατάται αν νομίζει ότι η συνταγματική αναθεώρηση θα αποσπάσει τη συναίνεση της πλειοψηφίας του λαού
14:43
ΚΟΣΜΟΣ
Σεισμός μεγέθους 5,5 βαθμών στην Κούβα - Είχε εστιακό βάθος 15 χιλιόμετρα
14:33
ΕΛΛΑΔΑ
Γιατί δεν έγιναν συλλήψεις για τα επεισόδια στο ΑΠΘ: Τι απαντά η Ένωση Αξιωματικών ΕΛΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας
14:25
ΚΟΣΜΟΣ
Αποκάλυψη CNNi: Ο Έπσταϊν είχε προσπαθήσει να συναντηθεί με τον Πούτιν - Τα ταξίδια στη Ρωσία
14:24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ