ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Βουλή αποκαλύψεις του Newsbomb για τη σύζυγο του Πάνου Καμμένου

Στη Βουλή αποκαλύψεις του Newsbomb για τη σύζυγο του Πάνου Καμμένου
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Απαντήσεις για τις αποκαλύψεις της ιστοσελίδας “Newsbomb” ότι η σύζυγος του υπουργού Εθνικής Άμυνας παρέχει νομικές συμβουλές σε «πελάτες» υψηλής φοροδιαφυγής, ζητά από την κυβέρνηση η ΝΔ.

Με ερώτηση της Σοφίας Βούλτεψη προς τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, η αξιωματική αντιπολίτευση διερωτάται εάν θεωρείται ηθικό να παρέχει σύζυγος υπουργού νομικές συμβουλές σε ελεγχόμενα για φοροδιαφυγή πρόσωπα, από τα οποία η ελληνική πολιτεία μπορεί να έχει απολέσει ή να κινδυνεύει να απολέσει τεράστια χρηματικά ποσά.

Επικαλούμενη το δημοσίευμα της ενημερωτικής ιστοσελίδας “Newsbomb” η βουλευτής αναφέρει ότι επιχειρηματίας από την Πάτρα, το όνομα του οποίου βρίσκεται σε ένα από 65 cd που ερευνώνται αρμοδίως και στον οποίο έχει επιβληθεί πρόστιμο 13,5 εκατ. ευρώ, κατονομάζει την σύζυγο του Πάνου Καμμένου ως δικηγόρου του, ενώ όπως αναφέρεται η υπόθεση αυτή δεν είναι και η μοναδική στην οποία εμπλέκεται η κ. Τζούλη.

Μεταξύ των ερωτημάτων που θέτει προς τους δύο υπουργούς είναι πόσους ελεγχόμενους –εμπλεκόμενους εκπροσώπησε ή εκπροσωπεί η σύζυγος του υπουργού Εθνικής Άμυνας και ποιο το συνολικό ποσό τους έχει καταλογιστεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ