Στην Αθήνα ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες – Συναντήσεις με Μητσοτάκη και Γεραπετρίτη
Ανανεώθηκε:
Συναντήσεις με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Γεραπετρίτη, θα έχει ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες Φίλιπο Γκράντι,που βρίσκεται στην Αθήνα
Συγκεκριμένα ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες Φίλιπο Γκράντι θα έχει συνάντηση σήμερα και στις 9:00 το πρωί με τον υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Γεραπετρίτη, ενώ θα ακολουθήσει τελετή υπογραφής της Συμφωνίας Έδρας μεταξύ της Ελλάδας και της Ύπατης Αρμοστείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες, η οποία θα ρυθμίζει το καθεστώς λειτουργίας του Γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας στην Ελλάδα.
Στη συνέχεια, ο κ. Γεραπετρίτης θα εγκαινιάσει μαζί με τον κ. Grandi, την έκθεση αρχειακού υλικού του υπουργείου Εξωτερικών και της UNHCR με τίτλο: «Οι απαρχές της συνεργασίας Ελλάδας-Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες: Κοινή έκθεση αρχειακού υλικού των πρώτων ετών της κοινής πορείας (1947-1963)».
Στις 17:00 ο Φίλιπο Γκράντι θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου. Σημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού STAR και στη δημοσιογράφο Μάρα Ζαχαρέα.
Αύξηση έως 120 ευρώ τον μήνα για 5.500 απόστρατους - Ποιοι είναι οι κερδισμένοι
15:02
Γιατί «μιλούν» τα όπλα ανάμεσα σε Πακιστάν και Αφγανιστάν: Πώς από σύμμαχοι κατέληξαν εχθροί
15:02
Χαρδαλιάς στην Γκράβα: Θωρακίζουμε τις σχολικές υποδομές απέναντι στην ενεργειακή σπατάλη
14:50
Λουτράκι: Προσήχθη φίλος του 19χρονου τραυματία μετά τον θάνατο του 17χρονου
14:44