Βασίλης Λεβέντης: Έχω συχνές συναντήσεις με τον πρωθυπουργό, γιατί δεν ζητώ τίποτα
Τη διαφωνία του με την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας από τον λαό, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, αναφερόμενος στις προτάσεις της κυβέρνησης για τη συνταγματική αναθεώρηση. Ο κ. Λεβέντης δήλωσε αντίθετος και με τη διενέργεια δημοψηφισμάτων.
Είπε πως θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό και σημείωσε ότι έχει συχνές συναντήσεις με τον κ. Τσίπρα, καθώς, όπως είπε, δεν ζητά τίποτα και λέει ελεύθερα την άποψή του.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, σημείωσε ότι σε ό,τι αφορά τις άδειες των τηλεοπτικών σταθμών, δήλωσε ότι θα συζητήσει το θέμα με τον πρωθυπουργό προτείνοντας να λειτουργήσει το ΕΣΡ και να εξετάσει το θέμα. «Να ψηφίσουμε στη Βουλή και εμείς ως Ένωση Κεντρώων που δεν είχαμε ψηφίσει» είπε.
Τέλος, υποστήριξε ότι δεν θα ψηφίσει υπέρ στην πρόταση της ΝΔ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Plan X της πρώτης περιόδου του ΣΥΡΙΖΑ και, επιπλέον, η Ένωση Κεντρώων θα ζητήσει εξεταστική επιτροπή που θα ξεκινά από το 2004.
SPONSORED
Τηλεφωνική συνομιλία Τραμπ και Νετανιάχου εν μέσω αναφορών για νέο κύκλο επιθέσεων στο Ιράν
19:44
Επιτροπή Ανταγωνισμού: «Πράσινο φως» στην απόκτηση της Κρητικός από την Μασούτης
19:36
Ν. Ανδρουλάκης από την Καππαδοκία: «Οι λαοί που ξεχνούν την ιστορία τους, χάνουν την ταυτότητά τους»
19:33
Αυτοί είναι οι κατώτατοι και ανώτατοι μισθοί για εκατοντάδες δουλειές στην Ελλάδα το 2026 (πίνακες)
19:20