Κόντρα Γεωργιάδη - Κουίκ
Τους λόγους για τους οποίους πρέπει να υπερψηφιστεί η πρόταση της ΝΔ ανέπτυξε στην τοποθέτησή του ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος απευθυνόμενος στα έδρανα της συμπολίτευσης ανέφερε «ψηφίζετε μνημόνια, αλλά μυαλό δεν βάλατε».
Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη τόσο οι δηλώσεις Ρέγκλινγκ για ζημιά 100 δις ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2015 όσο κι εκείνες του διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα ότι το κόστος της διαπραγμάτευσης ξεπέρασε τα 86 δις ευρώ, επιβάλλουν τη συγκρότηση της εξεταστικής. «Δεν έχετε ανάγκη να διερευνήσετε την υπόθεση; Να πείτε ότι είναι τσαρλατάνος (σ.σ. Ρέγκλινγκ) που δεν ξέρει τι του γίνεται», είπε και πρόσθεσε ότι ο Τέρενς Κουίκ μαζί με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ διαδήλωναν κατά της Μέρκελ στην γερμανική πρεσβεία.
Η παρέμβαση του αντιπροέδρου της ΝΔ προκάλεσε την αντίδραση του υφυπουργώ παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος ανέφερε ότι δεν τον άκουσε να λέει κάτι για το «εγκληματικό» PSI. «Μεγαλύτερο παραμύθι
δεν υπάρχει», αντέτεινε ο Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας ότι σύνολο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ έχουν υπογράψει ότι το PSI έκανε καλό στην οικονομία μας.
«Παράσημο στο στήθος μου, ευχαριστώ πολύ», ήταν η απάντηση του Τέρενς Κουίκ.
Από πολυοργανική ανεπάρκεια ο θάνατος της 13χρονης στη Χαλκίδα
17:57
Ισχυρή έκρηξη στην Ουτρέχτη - Τουλάχιστον ένας τραυματίας
17:51
Ολλανδία και Φινλανδία προστίθενται στις χώρες που στέλνουν στρατιωτικούς στη Γροιλανδία
17:46
Πούτιν: «Η Ρωσία συνεχίζει να επιδιώκει ειρηνική επίλυση της σύγκρουσης στην Ουκρανία»
17:38