Κουτσούμπας: Το υπερήφανο "οχι" έγινε "ναι" στο μνημόνιο
Σφοδρή επίθεση σε κυβέρνηση και ΝΔ για απόπειρα αποπροσανατολισμού των πολιτών από τα μεγάλα και φλέγοντα προβλήματα της καθημερινότητας, εξαπέλυσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας υποστηρίζοντας ότι το πρόβλημα της χώρας δεν λύνεται με εξεταστικές επιτροπές.
Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ υποστήριξε πως όλα όσα έπραξαν η σημερινή αλλά και οι προηγούμενες κυβερνήσεις οδήγησαν σε συμφωνίες λαιμητόμους και σε μνημόνια που έχουν οδηγήσει στη φτώχεια χιλιάδες λαϊκά νοικοκυριά. «Ο λαός πρέπει να αναλάβει την τιμωρία όλων όσοι κυβερνήσατε ή δώσατε και δίνετε χέρι βοηθείας σε τέτοιες κυβερνητικές, καπιταλιστικές, αντιλαϊκές και ευρωλιγούρικες κυβερνήσεις», είπε και πρόσθεσε πως η πολιτική τους τιμωρία πρέπει να ξεκινήσει από τώρα.
«Το υπερήφανο όχι στο δημοψήφισμα έγινε ναι στο μνημόνιο», συνέχισε και στρέφοντας τα πυρά του κατά του πρωθυπουργού, τον κατηγόρησε πως κοροϊδεύει ξεδιάντροπα τον λαό. «Ντρέπεστε καθόλου, νιώθετε τύψεις; Είστε όλοι σας μια μεγάλη απάτη», κατέληξε.
Μητσοτάκης για Μέση Ανατολή: Θα συμβάλλουμε και μέσω του ΟΗΕ και μέσω ΕΕ - Η Ελλάδα δύναμη αποτροπής
11:54
Πρωτοφανές έγκλημα μαζικής δηλητηρίασης σε ζώα στη Δαδιά - Νεκρά πτηνά, αλεπούδες και κουνάβια
11:50
Η NASA εγκαταλείπει σχεδόν έτοιμο διαστημικό σταθμό για να τον μετατρέψει σε σεληνιακή βάση
11:47
Ο Πούτιν κερδίζει τουλάχιστον 760 εκατ. δολάρια ημερησίως λόγω του πολέμου στο Ιράν
11:41