Τέμπη: Πιθανή η παράταση της προθεσμίας υποβολής πορισμάτων από τα κόμματα
Σοβαρό ενδεχόμενο να παραταθεί η προθεσμία υποβολής των πορισματικών θέσεων των κομμάτων που μετείχαν στην Εξεταστική Επιτροπή για το έγκλημα των Τεμπών, προκύπτει πλέον μετά την διαβίβαση της δικογραφίας στη Βουλή από τον εισαγγελέα Εφετών Λάρισας.
Μετά την εξέλιξη αυτή και δεδομένου του όγκου της δικογραφίας, κύκλοι του προεδρείου της Εξεταστικής Επιτροπής, διακρίνουν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο της παράτασης, καθώς πρέπει να λάβουν γνώση τα μέλη της Εξεταστικής για τις μηνυτήριες αναφορές, τις εκθέσεις εξέτασης μαρτύρων, τα πορίσματα εκθέσεων πραγματογνωμόνων και το πόρισμα Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για το δυστύχημα, που αυτή περιλαμβάνει.
Στη Βουλή, κατόπιν της διαβίβασης της δικογραφίας, πρόκειται να διαμορφωθεί ειδικά χώρος, όπου οι βουλευτές – μέλη της Εξεταστικής, θα μπορούν να αναγνώσουν τα στοιχεία.
Αύριο κατά πάσα πιθανότητα, θα συνεδριάσουν τα μέλη της Εξεταστικής ώστε να ληφθούν αποφάσεις επί διαδικαστικών θεμάτων, αφού το αίτημα που κατέθεσε το ΚΚΕ να συνεδριάσει άμεσα η Επιτροπή, απορρίφθηκε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διαβιβάστηκε στη Βουλή η δικογραφία για τα Τέμπη
Μητσοτάκης για Τέμπη: Η σκέψη μας στις οικογένειες – Οι ένοχοι θα τιμωρηθούν
Το Κρεμλίνο «απαντά» στη CIA: Έχουμε το αρχείο πτήσης ουκρανικού drone προς το σπίτι του Πούτιν
16:25
Στα «λευκά» ντύθηκαν τα νησιά - Εικόνες από το χιονισμένο τοπίο σε Λήμνο, Μυτιλήνη, Σαμοθράκη (pics)
16:12
Σε ισχύ οι «πράσινοι δασμοί» της ΕΕ: Ποια προϊόντα αφορούν και ποια η σημασία τους
16:00
Κραν Μοντανά: Το ΥΠΕΞ αναμένει ενημέρωση για το αν υπάρχουν Έλληνες στο σημείο της τραγωδίας
15:49