Συνάντηση Μητσοτάκη με τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Θανάση Παπαθανάση
Τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Θανάση Παπαθανάση υποδέχτηκε σήμερα Πέμπτη (29/2) στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η επικαιρότητα και το μεταρρυθμιστικό έργο της Κυβέρνησης, καθώς και θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών.
Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την αποφασιστικότητά του να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις, προκειμένου να δώσει τέλος σε χρόνιες παθογένειες της χώρας μας.
Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν, βεβαίως, τα θέματα που αφορούν την περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και οι προτάσεις του βουλευτή για την επίλυση μιας σειράς ζητημάτων του νομού.
Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την προθυμία του για την επίλυση των θεμάτων της Αιτωλοακαρνανίας με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, την ευημερία και την ανάπτυξη.
Τέλος, συμφώνησαν σε μια διαρκή συνεργασία προς την κατεύθυνση αυτή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μητσοτάκης: Η καλύτερη απάντηση στην ακρίβεια είναι η αύξηση των μισθών
Στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΟΑΣΕ ο Θανάσης Παπαθανάσης
Νεπάλ: Στους 1.050 νεκρούς ο απολογισμός από την καταστροφική πλημμύρα, 3.916 άνθρωποι αγνούνται
18:30
ΟΠΕΚΑ: Έως και 600 ευρώ ενίσχυση οικογενειών σε ορεινές περιοχές - Άνοιξε η πλατφόρμα
18:20
Διορθώθηκε η ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΥ με τα τρία φύλα – Η απάντηση Γεωργιάδη στον Σαμαρά
18:11
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι οι 19 από τους 22 κατηγορούμενους της Κρήτης
18:02