ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης: «Λάθος του Τσίπρα που δεν ήρθε στο Συνέδριο» - Τι είπε για την σχέση του με τον Πολάκη

Κασσελάκης: «Λάθος του Τσίπρα που δεν ήρθε στο Συνέδριο» - Τι είπε για την σχέση του με τον Πολάκη
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Αιχμές κατά του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα άφησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τονίζοντας πως «ήταν λάθος του που δεν ήρθε στο Συνέδριο», ενώ μίλησε και για τις σχέσεις με τον Παύλο Πολάκη. 

Ειδικότερα, αναφερόμενος στην «ψήφο» εμπιστοσύνης του κ. Τσίπρα και τις εικασίες περί παραχώρησης «δαχτυλιδιού» ανέφερε πως τις εκλογές για την προεδρία του κόμματος τις «κέρδισε με το σπαθί του».

«Πριν ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου έδωσε συμβουλές, αλλά μετά δεν με βοήθησε. Τον έχω δει αρκετές φορές και έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο και μου έχει πει, ότι όποτε θέλω να τον παίρνω» συμπλήρωσε σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.

Ξεκαθάρισε όμως, πως «θα έπρεπε να έχει πάει στο Συνέδριο και ότι πληγώθηκε πολύς κόσμος» και ότι με τη στάση αυτή που τήρησε «δεν πρόκειται να πάρω τον κ. Τσίπρα τηλέφωνο».

Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε και στον Παύλο Πολάκη σημειώνοντας πως οι σχέσεις τους είναι καλές, αλλά ασκώντας κριτική πως «έκανε μεγάλο λάθος που απείχε ο Παύλος από την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στο γάμο.

Τι είπε για την οικονομική δραστηριότητα

Στην ερώτηση για την επαγγελματική του πορεία και την οικονομική του κατάσταση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι η οικονομική δραστηριότητα που είχε στο παρελθόν του επιτρέπει να μπορεί να ζει με τα χρήματα που έχει αποταμιεύσει.

Περιέγραψε τη δραστηριότητά του ως «διαχειριστή αστακοκάραβων».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ