ΚΚΕ: Κατάθεση του πορίσματος για τα Τέμπη την Παρασκευή στην εισαγγελία Αρείου Πάγου
Το πόρισμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ για την Εξεταστική για τα Τέμπη θα καταθέσει αύριο Παρασκευή (8/3) στην εισαγγελέα Αρείου Πάγου, ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση ο κ. Κουτσούμπας στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής θα συναντηθεί με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, προκειμένου να της επιδώσει το Πόρισμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ το οποίο θα καταθέσει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα Τέμπη.
Στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ συμμετέχουν ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος που συμμετέχει στην Εξεταστική Επιτροπή για τα Τέμπη, η Μαρία Κομνηνάκα, βουλευτής του ΚΚΕ, μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη, η Μαρίνα Λαβράνου, υπεύθυνη του Τμήματος Δικαιοσύνης και Λαϊκών Ελευθεριών της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Αντώνης Αντανασιώτης, μέλος του Τμήματος Δικαιοσύνης και Λαϊκών Ελευθεριών της ΚΕ του ΚΚΕ, εκλεγμένος στο ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας.
«Τους διακατέχει η νοοτροπία να θέλουν το Κράτος ως λάφυρο» - Νέα επίθεση Ανδρουλάκη στην κυβέρνηση
20:57
Φον ντερ Λάιεν για Mercosur: Ιστορική συμφωνία - «Ισχυρές δικλίδες ασφαλείας» για τους αγρότες
20:48
Bottle-to-throttle: Πώς οι αεροπορικές διασφαλίζουν ότι δεν πετάτε με... μεθυσμένους πιλότους
20:39
e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 16 Ιανουαρίου
20:30