ΚΚΕ: Απαράδεκτες οι δηλώσεις Ερντογάν για την εισβολή στην Κύπρο
Ανανεώθηκε:
Τα γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ«Προκλητικές» χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του, τονίζοντας πως το «καλό κλίμα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, τελικά λειτουργούν ευνοϊκά για τις απαράδεκτες διεκδικήσεις της Τουρκίας».
Ταυτόχρονα, στην ανακοίνωση αυτή επισημαίνει πως οι δηλώσεις αυτές «αποκαλύπτουν πως η εμπλοκή στους ευρωατλαντικούς σχεδιασμούς λειτουργούν επίσης ευνοϊκά για την διαιώνιση της τουρκικής κατοχής και αναβάθμισης του ψευδοκράτους στη Βόρεια Κύπρο».
Καταλήγει, δε, πως «το ΚΚΕ θα συνεχίσει να παλεύει στο πλάι του Κυπριακού λαού για μια Κύπρο ενιαία, ανεξάρτητη, ένα και όχι δύο κράτη με μία και μόνη κυριαρχία, μία ιθαγένεια και διεθνή προσωπικότητα, χωρίς ξένες βάσεις και στρατεύματα, κοινή πατρίδα των Τουρκοκύπριων και Ελληνοκύπριων, χωρίς ξένους εγγυητές και προστάτες».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εμπρηστική δήλωση Ερντογάν: «Αν είχαμε πιέσει το 1974, η Κύπρος θα ήταν όλη δική μας»
ΣΥΡΙΖΑ για ανάρτηση Μητσοτάκη: Χυδαία και αποκρουστική μετά τον θάνατο πέντε εργατριών
22:56
OPEC+: «Πάγωμα» παραγωγής πετρελαίου για τον Μάρτιο - Άνοδος τιμών λόγω της έντασης με το Ιράν
22:46
Τσουκαλάς: Το ζήτημα της μη συνεργασίας μας με τη Νέα Δημοκρατία είναι ειλημμένη απόφαση
22:35
Νέα Πέραμος: Βίντεο από την αρπαγή του 27χρονου - Τον σκότωσαν και προσπάθησαν να τον κάψουν (vid)
22:25