Δένδιας από Γερμανία: Η Ελλάδα θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας και δίλα του ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Δημήτριος Χούπης.
Υπουργείο Εθνικής ΆμυναςO υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, συμμετείχε, σήμερα (Τρίτη 19/3) στη Συνάντηση της Ομάδας Επαφής για την Άμυνα της Ουκρανίας, η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ, Λοιντ Όστιν, στην αεροπορική βάση Ραμστάιν, στη Γερμανία.
Στην συνάντηση συμμετείχε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Δημήτριος Χούπης.
Συζητήθηκαν οι εξελίξεις στην Ουκρανία, η παροχή αμυντικού υλικού και εκπαίδευση των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και η συνεργασία ανάπτυξης δυνατοτήτων για την άμυνα της χώρας.

Ο υπουργός αναφέρθηκε στην αμυντική βοήθεια της χώρας μας στην Ουκρανία και τόνισε ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό της.
Στο περιθώριο της Διάσκεψης, ο υπουργός είχε διμερείς συναντήσεις με τους Υπουργούς Άμυνας της Ουκρανίας, Ρουστέμ Ουμέροφ, Γαλλίας, Σεμπάστιαν Λεκορνί, Γερμανίας, Μπόρις Πιστόριους και τον Υφυπουργό Άμυνας Ηνωμένου Βασιλείου, Τζέιμς Χέπι.
«Άλμα» στις ευρωπαϊκές τιμές ενέργειας - Στον μέσο όρο της Ευρώπης οι ανατιμήσεις στην Ελλάδα
16:54
ΚΚΕ: Η κυβέρνηση ομολογεί κυνικά την ενεργό συμμετοχή στον βρώμικο πόλεμο στη Μέση Ανατολή
16:53
Ο επιχειρηματικός σύμβουλος ως «γιατρός» των επιχειρήσεων
16:48
Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: Κακουργηματική δίωξη στα δύο άτομα που ήταν μαζί με το θύμα
16:48