Στην παραλαβή των ελικοπτέρων Romeo MH-60R Seahawk την Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης
O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
ΑΠΕ/ΜΠΕΟ πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 11:00 θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση για την παραλαβή τριών νέων ελικοπτέρων τύπου Romeo MH-60R Seahawk από το Πολεμικό Ναυτικό, στην Αεροπορική Βάση Κοτρωνίου.
Τα ελικόπτερα τύπου Romeo MH-60R Seahawk είναι τα πιο σύγχρονα και ισχυρά ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα που έχει το ΝΑΤΟ και δεν διαθέτει η Τουρκία, τα οποία δίνουν στην Ελλάδα συγκριτικό τακτικό πλεονέκτημα υψηλής ποιότητας και επηρεάζουν καίρια την ισορροπία δυνάμεων.
Τα MH-60 Romeo διαθέτουν τα πλέον υπερσύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα, όπως ψηφιακό κόκπιτ με τέσσερις έγχρωμες οθόνες που δίνουν άμεσα όλες τις κρίσιμες πληροφορίες σε μια επιχείρηση. Είναι εξοπλισμένα με πλήρη σουίτα ανθυποβρυχιακών επιχειρήσεων, με χρήση ενεργητικών και παθητικών ηχοσημαντήρων τελευταίας τεχνολογίας και ενεργητικό βυθιζόμενο σόναρ χαμηλής συχνότητας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μητσοτάκης σε Euronews: Να στείλουμε ανθρώπους με τα κατάλληλα προσόντα στην Ευρώπη
Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου: Δεν γίνεται να μην διαγράφονται φοιτητές που παρανομούν στα ΑΕΙ
SPONSORED
Στα 1,55 δισ. η ευρωπαϊκή βοήθεια στην Ουκρανία για παραγωγή drones
09:55
ΠΟΥ: Τα ανθυγιεινά τρόφιμα προκαλούν κάθε χρόνο περίπου 1,5 εκατ. θανάτους παγκοσμίως
09:48
Καλαμάτα: Mε κάμερες και GPS παρακολουθούσε την 39χρονη ο συζυγοκτόνος - Απολογείται σήμερα
09:35
Με δύο «πρόσωπα» ο καιρός σήμερα, πού θα βρέξει: 35άρια θα «γράψει» το θερμόμετρο το Σαββατοκύριακο
09:25