Στην παραλαβή των ελικοπτέρων Romeo MH-60R Seahawk την Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης
O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
ΑΠΕ/ΜΠΕΟ πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 11:00 θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση για την παραλαβή τριών νέων ελικοπτέρων τύπου Romeo MH-60R Seahawk από το Πολεμικό Ναυτικό, στην Αεροπορική Βάση Κοτρωνίου.
Τα ελικόπτερα τύπου Romeo MH-60R Seahawk είναι τα πιο σύγχρονα και ισχυρά ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα που έχει το ΝΑΤΟ και δεν διαθέτει η Τουρκία, τα οποία δίνουν στην Ελλάδα συγκριτικό τακτικό πλεονέκτημα υψηλής ποιότητας και επηρεάζουν καίρια την ισορροπία δυνάμεων.
Τα MH-60 Romeo διαθέτουν τα πλέον υπερσύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα, όπως ψηφιακό κόκπιτ με τέσσερις έγχρωμες οθόνες που δίνουν άμεσα όλες τις κρίσιμες πληροφορίες σε μια επιχείρηση. Είναι εξοπλισμένα με πλήρη σουίτα ανθυποβρυχιακών επιχειρήσεων, με χρήση ενεργητικών και παθητικών ηχοσημαντήρων τελευταίας τεχνολογίας και ενεργητικό βυθιζόμενο σόναρ χαμηλής συχνότητας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μητσοτάκης σε Euronews: Να στείλουμε ανθρώπους με τα κατάλληλα προσόντα στην Ευρώπη
Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου: Δεν γίνεται να μην διαγράφονται φοιτητές που παρανομούν στα ΑΕΙ
Αργίες Πρωτοχρονιάς και Θεοφάνεια: Πώς αμοίβονται οι εργαζόμενοι
02:00
Τριπλή επιστροφή ενοικίου 2026 - Ποιους αφορά και ποια είναι τα ποσά
01:00
Ο χάρτης πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ μέχρι και σήμερα 2 Ιανουαρίου
00:30
Τι είναι το «AI Slop»: Αποτελεί πάνω από το 20% των βίντεο σε νέους χρήστες του YouTube
23:57