Πρώτη έξοδος για τον στρατιώτη Στέφανο Κασσελάκη: «Την δικαιούμαι - Ας με ειρωνευτούν»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης
Facebook / Στέφανος ΚασσελάκηςΤην πρώτη έξοδό του από το στρατόπεδο Θήβας στο οποίο υπηρετεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φρόντισε να προλάβει τυχόν ειρωνικά σχόλια.
Ο κ. Κασσελάκης στην ανάρτησή του σχολιάζει «ας ειρωνευτούν μερικές κραυγές το ότι δικαιούμαι κιόλας έξοδο με θητεία μόνο 20 ημερών. Ας ειρωνευτούν και το ότι υπηρετώ μόνο 20 μέρες. Δεν έφτιαξα τον νόμο. Τον τηρώ».
Την πρώτη του έξοδο επέλεξε να πραγματοποιήσει στο Δίστομο «με το άγημα παρελάσεως στο οποίο συμμετέχω, το άγημα που θα παρελάσει αύριο στη Θήβα, για να τιμήσει την ελληνική Επανάσταση».
Μίλησε, δε, με εξαιρετικά λόγια για τους φαντάρους, συναδέλφους του αναφέροντας πως «είναι φανταστικά παιδιά, νέοι που επιζητούν μια κοινωνία με αξιοκρατία και αξιοπρέπεια».
Ολόκληρη η ανάρτηση Κασσελάκη
Θεσσαλονίκη: Τέσσερις συλλήψεις για κλοπή χαλκού και κατοχή όπλων
10:08
Ρεκόρ προβολών για το πρώτο teaser του «The Devil Wears Prada 2»
10:02
«Marty Supreme»: Ιστορικό ρεκόρ για τον Τιμοτέ Σαλαμέ και την A24 στο χριστουγεννιάτικο box office
09:52
Mάντζος: «Συμφωνεί ο Μητσοτάκης με τις δηλώσεις των Γεωργιάδη - Πλεύρη για τα διεθνή δικαστήρια;»
09:41