«Καρφιά» Πλεύρη για την συμμετοχή Κασσελάκη στην παρέλαση
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης παρελαύνει με το στρατιωτικό Αγημα του Κέντρου Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα στις επετειακές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΑιχμές κατά της ηγεσίας του στρατού άφησε ο Θάνος Πλεύρης με τη συμμετοχή του Στέφανου Κασσελάκη στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρστίας, σχολίασε τη συμμετοχή του Στέφανου Κασσελάκη στο άγημα 36 ατόμων που πήραν μέρος στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου στον κεντρικό δρόμο της Θήβας.
«Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο Κασσελάκης έχασε το βήμα στην παρέλαση. Το πρόβλημα είναι ότι η ηγεσία του στρατού επέλεξε, κατά τρόπο προσβλητικό για τους στρατεύσιμους που υπηρετούν κανονική θητεία, να συμμετέχει στο άγημα του οπλίτη που παρουσιάστηκε πριν 10 μέρες και απολύεται σε 10 μέρες», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θάνος Πλεύρης.
Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης έλαβε μέρος στην παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 στη Θήβα, με τον ουλαμό παρελάσεως του Κέντρου Εκπαίδευσης Πυροβολικού Θήβα .
Αποσπάσματα από την αυτοβιογραφία της Ζιζέλ Πελικό δημοσιεύσε η εφημερίδα Le Monde
23:58
Θυελλώδης συνεδρίαση στη Βουλή των Αντιπροσώπων για τα πεπραγμένα της ICE
23:46
ΗΠΑ: Δημοσιοποιήθηκαν πλάνα ένοπλου μασκοφόρου, υπόπτου απαγωγής 84χρονης
23:35
Τέμπη: Ο Σύλλογος συγγενών ανακοίνωσε κάλεσμα για συγκεντρώσεις στις 28 Φεβρουαρίου
23:23