Σκρέκας: Δεν είναι η Νέα Δημοκρατία το κόμμα που προσπαθεί να συγκαλύψει
Ανανεώθηκε:
Ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας
INTIME NEWS / ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ«Δεν είναι η Νέα Δημοκρατία το κόμμα που προσπαθεί να συγκαλύψει» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας κατά την ομιλία του στο βήμα της Βουλής επί της πρότασης δυσπιστίας.
Απευθυνόμενος, δε, στα κόμματα της αντιπολίτευσης που συνυπογράφουν την πρόταση τονίζει πως «η συγκάλυψη είναι κάτι το οποίο χρησιμοποιείτε, προσπαθώντας να εκμεταλλευθείτε ένα τραγικό δυστύχημα για να αποκομίσετε κομματικά οφέλη».
«Όλοι μπαίνουμε στη θέση αυτών των οικογενειών και κατανοούμε πως δεν μπορεί να υπάρξει μέρα που να μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να χαμογελάσουν. Και γι' αυτό οφείλουμε να διερευνηθεί μέχρι τέλους η υπόθεση» δήλωσε.
«Κάποιοι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους»
Παράλληλα, στην ομιλία του ο κ. Σκρέκας σημείωσε πως κατά σιδηροδρομικό δυστύχημα «παραβιάστηκαν επτά κανόνες του γενικού κανονισμού κινήσεως εκείνη τη βραδιά, με βάση τους οποίους λειτουργούσαν τα τρένα για δεκαετίες που δεν υπήρχαν ηλεκτρονικά συστήματα».
«Υπήρξαν λάθη. Προφανώς κάποιοι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους» τόνισε.
Διερωτήθηκε στη συνέχεια, «από πού κι ως πού συνδέετε τον τότε υπουργό, με αυτό καθεαυτό το δυστύχημα».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βορίδης: «Η κυβέρνηση θα βγει ενισχυμένη από την πρόταση δυσπιστίας»
Νίκος Δένδιας: Η πρόταση δυσπιστίας είναι πολιτικά εσφαλμένη και θεσμικά επικίνδυνη
Πρόταση δυσπιστίας: Η απάντηση Μητσοτάκη στη σκληρή γλώσσα της αντιπολίτευσης
Ζωγράφου: Χειροπέδες σε 31χρονη που διακινούσε ναρκωτικά στην Πανεπιστημιούπολη (vid)
13:05
ΑΔΜΗΕ: Ανάχωμα στις αυξήσεις των τιμών ρεύματος οι ΑΠΕ που συνδέονται στο ηλεκτρικό σύστημα
12:50
Παύλος Μαρινάκης για Patriot: Πρόκεται για αμυντική ενέργεια - Δεν τίθεται ζήτημα εμπλοκής
12:46
Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στην Αττική: Κατασχέθηκαν πάνω από 26 κιλά κοκαΐνης, κάνναβη και MDMA (pics&vid)
12:45