Η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη σε αριθμούς
Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΟλοκληρώθηκε μετά την ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, η τριήμερη κοινοβουλευτική συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας εναντίον της κυβέρνησης, που κατέθεσαν τέσσερα κόμματα, με επικεφαλής το ΠΑΣΟΚ.
Ακολουθεί η λήψη απόφασης με ονομαστική ψηφοφορία με το ηλεκτρονικό σύστημα, οπότε μετά το πέρας της η Βουλή θα απορρίψει την πρόταση δυσπιστίας με τις ψήφους της κυβερνητικής πλειοψηφίας, που αριθμεί 158 βουλευτές.
Πρόκειται για την συζήτηση πρότασης δυσπιστίας, που όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας διήρκησε περισσότερες από 40 ώρες, με αποτέλεσμα να είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια από κάθε άλλη προηγούμενη τέτοια διαδικασία.
Χθες και προχθές η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε στις 3.30 τα ξημερώματα ενώ άρχισε στις 9 το πρωί.
Μίλησαν 118 βουλευτές εκ του καταλόγου, εννέα κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, 26 υπουργοί, ένας πρώην πρωθυπουργός, οκτώ πρόεδροι κοινοβουλευτικών ομάδων και ο πρωθυπουργός, συνολικά δηλαδή 163 ομιλητές.
Κινηματογραφική καταδίωξη 17χρονου στον Άγιο Δημήτριο - Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, αναζητείται ο συνοδηγός
13:18
Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης - Καταδίωξη και σύλληψη 17χρονου
13:09
ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ: Νέα πρόσωπα στο «κάδρο» για την υπόθεση του σμήναρχου - κατασκόπου: Ψάχνουν τους «συνδέσμους» του στην Κίνα
12:58
Πρόσκληση Τραμπ σε Μητσοτάκη για το Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα τον Φεβρουάριο
12:55