ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Η ανάρτηση του πρωθυπουργού για την επίσκεψή του στα Καλάβρυτα

Μητσοτάκης: Η ανάρτηση του πρωθυπουργού για την επίσκεψή του στα Καλάβρυτα

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Μέγα Σπήλαιο, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στα Καλάβρυτα.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Στην επίσκεψή του στα Καλάβρυτα αναφέρθηκε με ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναλυτικά έγραψε:

Επισκέφθηκα σήμερα τα Καλάβρυτα, έναν τόπο που αγαπώ ιδιαίτερα. Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή! Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τις πολλές προκλήσεις, αλλά και τις μεγάλες ευκαιρίες του ορεινού αυτού Δήμου.

Η δυνατότητα μετατροπής των Καλαβρύτων σε έναν προορισμό για τουρισμό 12 μήνες τον χρόνο απαιτεί μια σημαντική επένδυση στο χιονοδρομικό. Ήδη έχει γίνει μια μεγάλη επένδυση από το ΕΣΠΑ, ύψους σχεδόν 20 εκατομμυρίων ευρώ, που αλλάζει τελείως την όψη του χιονοδρομικού, αυξάνοντας σημαντικά τη δυναμικότητά του και καθιστώντας το ένα από τα κορυφαία, αν όχι ίσως το κορυφαίο χιονοδρομικό στην πατρίδα μας.

Θέλω να σας διαβεβαιώνω ότι η δική μας προσοχή είναι στραμμένη μόνο στην υλοποίηση του προγράμματός μας και στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής της κάθε Ελληνίδας και του κάθε Έλληνα. Η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα παραμείνει ένα βαθιά λαϊκό κόμμα, το οποίο εκπροσωπεί όλες τις κοινωνικές τάξεις, στρέφοντας την προσοχή του πρωτίστως στους πιο αδύναμους.

Είναι μία παράταξη ταυτισμένη με την ευρωπαϊκή ιδέα -άλλωστε εμείς βάλαμε την Ελλάδα στην Ευρώπη, εμείς την κρατήσαμε σε αυτήν και είμαστε εμείς που τώρα κάνουμε την Ελλάδα, Ευρώπη. Στις ευρωεκλογές αυτές δεν ψηφίζουμε για εθνικούς βουλευτές, ψηφίζουμε για ευρωβουλευτές. Και ψηφίζουμε τελικά για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Ευρώπη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ