Χρυσοχοΐδης για δολοφονία στους Αγ. Αναργύρους: Είμαι συντετριμμένος - Θα αποκαλυφθεί η αλήθεια
O υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδης.
Eurokinissi«Συντετριμμένος» για τη δολοφονία της 28χρονης έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, δήλωσε το πρωί της Πέμπτης 4/4 ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, από τη Θεσσαλονίκη.
Διαβεβαίωσε παράλληλα πως διενεργείται έρευνα ώστε να «αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια» χωρίς «να αποκρυφθεί τίποτε».
«Τέσσερις μέρες μετά το τραγικό περιστατικό όπου χάθηκε μια νέα κοπέλα, η Κυριακή Γρίβα, συνεχίζουμε όλοι μας να θρηνούμε και να πενθούμε. Είμαι συντετριμμένος και προσωπικά, είναι από τις πλέον δυσάρεστες και δύσκολες στιγμές που έχω βιώσει στην μακρά διαδρομή μου και στην προσωπική μου ζωή» τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης.
Εξέφρασε παράλληλα τα συλλυπητήριά του στους οικείους της 28χρονης και υπογράμμισε πως θα υπάρξει ο αναγκαίος απολογισμός για να μην ξανασυμβούν τέτοια γεγονότα. «Απευθύνω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια της νέας γυναίκας που έφυγε. Η έρευνα διεξάγεται με μεγάλη ταχύτητα, είμαι βέβαιος ότι θα τελειώσει πολύ γρήγορα και θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια. Η Ελληνική αστυνομία απέστειλε σε όλες τις αρχές και η ίδια διεξάγει έρευνες με το υλικό, χωρίς να αποκρυφθεί τίποτα. Θα αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια και θα αποδοθεί στους πολίτες της χώρας. Θα υπάρξει ο απολογισμός που πρέπει για να μην ξανασυμβούν τέτοια γεγονότα» δήλωσε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέα καταγγελία για το Αστυνομικό τμήμα Αγ. Αναργύρων: «Πήγα μαυρισμένη από το ξύλο και με έδιωξαν»
Άγιοι Ανάργυροι: Σήμερα η απολογία του δράστη - Το «τελευταίο αντίο» στην Κυριακή
SPONSORED
Το επίσημο video game του Μουντιάλ 2026 θα κυκλοφορήσει δωρεάν από το Netflix
20:51
ΙΟΒΕ: Η καλή υγεία εξαρτάται από το υψηλό εισόδημα - Σοβαρές ακάλυπτες ανάγκες των πολιτών
20:41
Προφυλακιστέος ο 86χρονος για τη δολοφονία του αδελφού του στα Τρίκαλα
20:32
ΚΚΕ: Ο λαός να γυρίσει την πλάτη στο εξόφθαλμο παζάρι «νέων» και παλιών συστηματικών κομμάτων
20:23