Κασσελάκης: Το «εισαγόμενος» μομφή στους ομογενείς που θέλουν να προσφέρουν στην πατρίδα
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης
INTIME NEWS / ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣΑπάντηση στον χαρακτηρισμό «εισαγόμενος» που χρησιμοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ανάρτηση που έκανε ενώ βρίσκεται σε περιοδεία στην Κρήτη χαρακτήρισε το σχόλιο του πρωθυπουργού «μομφή απέναντι σε όλους τους ομογενείς που θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους».
«Και απέναντι σε όλα τα παιδιά που έφυγαν με τη χρεοκοπία της χώρας από το κόμμα του και που τους ζητάει να επιστρέψουν. Για να τους πει μετά εισαγόμενους επιχειρηματίες, εισαγόμενους επιστήμονες, εισαγόμενους ανθρώπους» τόνισε.
Άσκησε κριτική στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας πως «στις 9 Ιουνίου ζητάει και την ψήφο των ομογενών. Θέλει την ψήφο «εισαγόμενων ψηφοφόρων».
Για να καταλήξει πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολιτικός των εξαγωγών (...) Εξάγει ένα know-how πολύτιμο ίσως σε αυταρχικούς ηγέτες τριτοκοσμικών καθεστώτων. Στην Ευρώπη δεν τον αγοράζουν».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μητσοτάκης στο Συνέδριο ΝΔ: «Έχω ισχυρή εντολή να οδηγήσω την Ελλάδα εκεί που της αξίζει»
SPONSORED
Άρση κυρώσεων, τέλος του πολέμου και σε Λίβανο, αποζημιώσεις: Τι προβλέπει η πρόταση του Ιράν
10:17
Ζεύγος Mirage 2000-5 στην Κάρπαθο
10:14
Ντομπρόβσκις: «Αντιμετωπίζουμε ένα στασιμοπληθωριστικό σοκ» - Μειωμένες προοπτικές ανάπτυξης
10:14
Πανελλήνιες 2026: Συμβουλές για τη σωστή συμπλήρωση μηχανογραφικού
10:12