ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης στο Συνέδριο: Δεν είναι η ΝΔ το κόμμα που εξαπάτησε τους πολίτες

Μαρινάκης στο Συνέδριο: Δεν είναι η ΝΔ το κόμμα που εξαπάτησε τους πολίτες

Ο εκπρόσωπος Τύπου, Παύλος Μαρινάκης

INTIME NEWS / ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Αιχμές στα κόμματα της αντιπολίτευσης άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, στην ομιλία του στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιείται στο Ζάππειο, τονίζοντας πως «δεν είναι η ΝΔ που εξαπάτησε τους πολίτες».

«Οι ευρωεκλογές δεν έχουν χώρο για ένα απλό μήνυμα αλλά είναι σταυροδρόμι για την συνέχιση της προόδου της χώρας» ξεκαθάρισε.

Ο κ. Μαρινάκης επεσήμανε ότι οι αντίπαλοι της ΝΔ «θέλησαν να μας πείσουν ότι έχουν το μονοπώλιο της κοινωνικής και δημοκρατικής ευαισθησίας, αλλά διαψεύστηκαν πανηγυρικά» και προσέθεσε ότι «η ΝΔ δεν εξαπάτησε τους πολίτες όπως άλλοι που έγιναν κυβέρνηση και από το 35% επέστρεψαν στο 17%».

Συμπλήρωσε, δε, πως «η ΝΔ είναι ο κόσμος της, εκείνοι που δεν ζήτησαν ποτέ τίποτα αλλά μόνο έδιναν, και είναι περήφανοι για τις ιδέες τους».

Ενώ σημείωσε ότι «η παράταξη μας ξέρει να υποδέχεται νέα μέλη και ανθρώπους από διαφορετικές αφετηρίες» προσθέτοντας ότι «οι καινούριοι που έρχονται, έρχονται με σεβασμό για τις κατακτήσεις της ΝΔ».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μαρινάκης σημείωσε ακόμη, ότι «η ΝΔ έχει ήθος και τόνισε με έμφαση ότι «δεν είμαστε όλοι ίδιοι, εμείς είπαμε αλήθειες όταν άλλοι έλεγαν λεφτά υπάρχουν».

Διευκρίνισε, όμως, πως είναι πολλά αυτά που μπορεί να κάνει η κυβέρνηση εφαρμόζοντας στο ακέραιο το πρόγραμμά της και επανέλαβε ότι οι ευρωεκλογές είναι σταυροδρόμι για την συνέχιση της προόδου της ευημερίας, και κατέληξε λέγοντας ότι το έργο της κυβέρνησης έχει γερά θεμέλια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ