ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αδυναμία να παραστεί στην εξεταστική δηλώνει ο Ψυχάρης

Αδυναμία να παραστεί στην εξεταστική δηλώνει ο Ψυχάρης
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Αδυναμία να προσέλθει στην εξεταστική επιτροπή που διερευνά τη δανειοδότηση κομμάτων και επιχειρήσεων ΜΜΕ, δηλώνει ο Σταύρος Ψυχάρης.

Ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ με επιστολή του προς τον πρόεδρο της επιτροπής Σωκράτη Φάμελλο αναφέρει πως παρά την επιθυμία του να εκπληρώσει το καθήκον του, η κατάσταση της υγείας του δεν του το επιτρέπει.

Ο κ. Ψυχάρης δηλώνει αδυναμία προφορικής επικοινωνίας που καθιστά ανέφικτη την παροχή απαντήσεων στα ερωτήματα που θα του τεθούν. Η επιστολή του συνοδεύεται και από ιατρική βεβαίωση που υπογράφει καθηγητής νευρολογίας.

Το θέμα θα τεθεί στην αυριανή συνεδρίαση της επιτροπής προκειμένου να αποφασίσουν τα μέλη της με βάση και τις προβλέψεις του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, για τις περαιτέρω κινήσεις.

Αύριο Τρίτη, καταθέτει στην εξεταστική επιτροπή ο επικεφαλής του εκδοτικού ομίλου «Πήγασος» Φώτης Μπόμπολας και την Πέμπτη ο πρόεδρος του τηλεοπτικού σταθμού Alpha Δημήτρης Κοντομηνάς.

Σε ότι αφορά στους επιχειρηματίες που έχουν θέσει υποψηφιότητα στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, η επιτροπή έχει ζητήσει ενημέρωση γα την τραπεζική εικόνα των ομίλων που θα επιλεγούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ