ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πυρά» Γεωργιάδη σε Κωνσταντοπούλου: «Κοροϊδεύατε τον κόσμο με καρδούλες»

«Πυρά» Γεωργιάδη σε Κωνσταντοπούλου: «Κοροϊδεύατε τον κόσμο με καρδούλες»

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου (αριστερά) και ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης

IN TIME (collage)

Ένταση επικράτησε στην Βουλή ανάμεσα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, με τον υπουργό Υγείας να λέει πως η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας «κορόιδευε τον κόσμο κάνοντας καρδούλες».

«Μπήκατε στη Βουλή κυρία Κωνσταντοπούλου κοροϊδεύοντας τον κόσμο κάνοντας καρδούλες. Εγώ έλεγα τότε να μην σας πιστέψουν καθώς είστε η ίδια κακιά γυναίκα» σχολίασε ο υπουργός.

«Είστε κανονικός υποκριτής και τώρα βρήκατε τη νέα ιστορία από την οποία θεωρείτε ότι θα έχετε ψήφους, τα Τέμπη. Ταυτίσατε τα δικά σας αισθήματα με τα αισθήματα των γονιών. Πιστεύετε ότι μπορείτε να ζήσετε τον πόνο των γονιών που έχασαν τα παιδιά τους. Και δεν ντρέπεστε να το λέτε» συμπλήρωσε.

«Μάτσο άνδρας που προσπαθεί να αποδομήσει μια γυναίκα»

Από την πλευρά της η κα Κωνσταντοπούλου τόνισε πως «είναι πράγματι αποκαλυπτικό και απογοητευτικό να έχετε την ευθύνη για την Δημόσια Υγεία και να διατυπώνετε εξυπνακισμούς και να εξαπολύετε ύβρεις».

Συμπλήρωσε, δε, χαρακτηριστικά πως «είστε υπεύθυνοι για τον άνδρα υπουργό που ανεβαίνει στο βήμα και απευθύνεται στην μόνη γυναίκα αρχηγό για να της πει "είστε μια κακιά γυναίκα"».

Καταλήγοντας, διερωτήθηκε «Γιατί; Γιατί σας κάνω ερωτήσεις. Είναι λόγος αυτός υπουργού προς οποιονδήποτε; Μάτσο άνδρας που απευθύνετε με ύβρεις και προσπαθεί να αποδομήσει μια γυναίκα. Αρνούμενος να την αναγνωρίσει ως γυναίκα. Είπατε ότι είμαι υποκριτής».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ