ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ για Κασσελάκη: Γιατί αρνείται να δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες του πριν από τις ευρωεκλογές

ΠΑΣΟΚ για Κασσελάκη: Γιατί αρνείται να δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες του πριν από τις ευρωεκλογές

Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στην Χαριλάου Τρικούπη

INTIME NEWS / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Πιέσεις να δημοσιοποιήσει τις οικονομικές του δραστηριότητες δέχεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης και από το ΠΑΣΟΚ το οποίο διερωτάται: «Γιατί αρνείται να δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες του πριν από τις ευρωεκλογές».

Ειδικότερα, σε σχετική ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ αναφέρει πως «προκαλεί εντύπωση που ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενώ μας παρουσίασε το νέο του σπίτι αξίας 1,8 εκατομμυρίων ευρώ, αρνείται πεισματικά να δημοσιοποιήσει την περιουσιακή του κατάσταση, όπως συμβαίνει με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς».

Θέτει, δε, το ερώτημα «αν είναι αλήθεια τόσο πετυχημένος και δεν φοβάται τίποτα γιατί αρνείται να δηλώσει σε πόσες εταιρείες συμμετείχε και να δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες του πριν από τις ευρωεκλογές»;

Ποιοι είναι οι εκβιαζόμενοι κ. Κασσελάκη;

«Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο μόνος πολιτικός, που προσέφυγε στην ελληνική και ευρωπαϊκή δικαιοσύνη αποκαλύπτοντας το σκάνδαλο των υποκλοπών και επιτυγχάνοντας μια πρώτη νίκη σε βάρος του παρακράτους του Μαξίμου με την απόφαση του ΣτΕ» επισημαίνει η ανακοίνωση.

«Σε αντίθεση με υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δεν κίνησαν καμία νομική διαδικασία, αν και ήταν θύματα» προσθέτει.

«Άραγε ποιοι είναι οι εκβιαζόμενοι, κ. Κασσελάκη;», αναφέρεται.

«Ο άλλοτε υποψήφιος υπουργός της Νέας Δημοκρατίας τα λέει όλα αυτά από ανοησία ή ιδιοτέλεια; Γιατί είναι ταυτόσημα με όσα διακινεί ο Άδωνις Γεωργιάδης και τα κυβερνητικά τρολ» σχολιάζει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ