Γιώργος Αυτιάς: Πάω στο Ευρωκοινοβούλιο με σύνθημα «Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια»
Ανανεώθηκε:
Ο δημοσιογράφος και υποψήφιος ευρωβουλευτής, Γιώργος Αυτιάς
EUROKINISSIΤην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την ανακοίνωσή της υποψηφιότητάς του με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές έδωσε ο Γιώργος Αυτιάς στον ΑΝΤ1, δίνοντας το πολιτικό του στίγμα με φράση «Πάω στο Ευρωκοινοβούλιο με το σύνθημα “Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια”»
«Ο ευρωβουλευτής είναι για την πατρίδα, πηγαίνεις μόνο για αυτήν φορώντας τη φανέλα της εθνικής. Το μεγαλύτερο TikTok είναι να πας στους δρόμους και να σφίξεις τα χέρια πολιτών, σήμερα φεύγω για Αμερική ώστε να συναντηθώ με ομογενείς. Τα προβλήματα της κοινωνίας δεν σταματούν και ο κόσμος μού λέει πως θέλει να βοηθήσω όσο μπορώ», τόνισε ο δημοσιογράφος και υποψήφιος ευρωβουλευτής.
«Σημασία δεν έχει σε ποια σειρά είναι στο ψηφοδέλτιο το όνομά σου, αλλά αν βρίσκεσαι στην καρδιά του κόσμου», επεσήμανε ακόμη ο κ. Αυτιάς.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέα Δημοκρατία: Ο Γιώργος Αυτιάς στο γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο
SPONSORED
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (06 Ιουνίου)
06:30
Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Σε ποιους νέους κλάδους επεκτείνεται
06:00
Άνοιξαν η πλατφόρμα για τις τροποποιητικές δηλώσεις αναδρομικών μισθών και συντάξεων του 2024
05:00
Τα οριστικά αποτελέσματα για την προκήρυξη 2Κ/2024 από τον ΑΣΕΠ
04:00