Υποψήφια με τη ΝΔ η Ελεονώρα Μελέτη: Θα αγωνιστώ για τα δικαιώματα των γυναικών
Ανανεώθηκε:
Επίσημα υποψήφια στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία είναι η Ελεονώρα Μελέτη καθώς ανακοινώθηκε το όνομά της στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου.
«Ο πρωθυπουργός μας επικοινώνησε ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα», τόνισε η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη στην παρουσίαση της υποψηφιότητάς της τονίζοντας ότι το στοίχημα είναι η ισοτιμία των γυναικών.
«Ο πρωθυπουργός - όπως είπε - με προσκάλεσε να κάνουμα αυτή την προσπάθεια παρέα. Εχοντας γνώση ότι στο ευρωκοινοβούλιο υπάρχουν ειδικές ομάδες για τα δικαιώματα των γυναικών αποφασίσαμε ότι είναι χρέος μου να προσπαθήσω. Δεσμέυομαι να ασκήσω δυναμική πολιτική, το χρωστώ στην 6χρονη κόρη μου που έχει μάθει να μάχεται για όλα όσα διεκδικεί», υπογράμμισε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Υποψήφιος με τη ΝΔ ο Πύρρος Δήμας: «Δώστε μου δύναμη να αγωνιστώ»
Γιώργος Αυτιάς: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές
SPONSORED
Αντιδράσεις για το πλήρωμα του Artemis III: Η Nasa εξηγεί πως έγινε η επιλογή των αστροναυτών
22:55
Πάνω από 500.000 ευρώ για τα Ειδικά Σχολεία των Χανίων - Η μελέτη για το συγκρότημα στη Σούδα
22:45
Κίνδυνος νέας ανάφλεξης στη Μέση Ανατολή: Σε εκτροχιασμό οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ - Ιράν
22:35
Χίος: Ολοκληρώθηκε η διασύνδεση του δικτύου ύδρευσης Οινουσσών με τη νησίδα Παναγιά
22:24