Υποψήφια με τη ΝΔ η Ελεονώρα Μελέτη: Θα αγωνιστώ για τα δικαιώματα των γυναικών
Ανανεώθηκε:
Επίσημα υποψήφια στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία είναι η Ελεονώρα Μελέτη καθώς ανακοινώθηκε το όνομά της στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου.
«Ο πρωθυπουργός μας επικοινώνησε ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα», τόνισε η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη στην παρουσίαση της υποψηφιότητάς της τονίζοντας ότι το στοίχημα είναι η ισοτιμία των γυναικών.
«Ο πρωθυπουργός - όπως είπε - με προσκάλεσε να κάνουμα αυτή την προσπάθεια παρέα. Εχοντας γνώση ότι στο ευρωκοινοβούλιο υπάρχουν ειδικές ομάδες για τα δικαιώματα των γυναικών αποφασίσαμε ότι είναι χρέος μου να προσπαθήσω. Δεσμέυομαι να ασκήσω δυναμική πολιτική, το χρωστώ στην 6χρονη κόρη μου που έχει μάθει να μάχεται για όλα όσα διεκδικεί», υπογράμμισε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Υποψήφιος με τη ΝΔ ο Πύρρος Δήμας: «Δώστε μου δύναμη να αγωνιστώ»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γιώργος Αυτιάς: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές
ΕΛΛΑΔΑ
Μετεγγραφές φοιτητών: Σε εξέλιξη η υποβολή των ενστάσεων - Τι πρέπει να γνωρίζετε
02:00
ΧΡΗΜΑ
Προσλήψεις: Aπό 1η Νοεμβρίου υποχρεωτική η αναγραφή του μισθού στις αγγελίες
01:00
ΧΡΗΜΑ
Συντάξεις Νοεμβρίου: Πότε θα καταβληθούν στους δικαιούχους - Οι ημερομηνίες ανά ταμείο
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Βίντεο Τραμπ για τις ενδιάμεσες εκλογές: «Με Δημοκρατικούς ύφεση, με Ρεπουμπλικάνους 5.000 δολ.»
23:59
ΣΠΟΡ