Παράταση μέχρι τέλος Νοεμβρίου για το Ε9
Παρατείνεται για 4 μήνες και συγκεκριμένα μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2016 η προθεσμία υποβολής αρχικών και τροποποιητικών δηλώσεων στοιχείων ακινήτων (Ε9) από το 2010 έως σήμερα, σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή.
Σύμφωνα με την ρύθμιση που παρουσίασε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, για τις δηλώσεις που θα υποβληθούν έως και την καταληκτική ημερομηνία, το πρόστιμο μειώνεται στο μισό. Από τις διατάξεις που αφορούν μείωση προστίμων, επέρχεται απώλεια εσόδων που δεν μπορεί ωστόσο, να εκτιμηθεί, καθώς εξαρτάται από πραγματικά γεγονότα (αριθμός εκπρόθεσμων δηλώσεων, ύψος προστίμου αυτών κλπ.)
«Να σπεύσουν οι φορολογούμενοι να υποβάλλουν τις τροποποιητικές δηλώσεις τους εντός της νέας προθεσμίας, με μειωμένους τους πρόσθετους φόρους και τα πρόστιμα, προκειμένου να απεικονίσουν σωστά την περιουσιακή τους κατάσταση», ζήτησε ο Τρύφων Αλεξιάδης.
ΠΑΣΟΚ: Ο Νίκος Ανδρουλάκης προτείνει τον Γιάννη Βαρδακαστάνη για τη θέση του γραμματέα του κόμματος
15:09
Τραγωδία στην Αρκαδία: Νεκρός άνδρας μετά από ανατροπή τρακτέρ
15:00
Παλάτι του Μπάκιγχαμ: Στο μικροσκόπιο τα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη του Καρόλου στις ΗΠΑ
14:51
Οικονομικά καταλύματα αναζητούν οι πολίτες ενόψει του τριημέρου της Πρωτομαγιάς (vid)
14:43