ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα ανάρτηση Παπανώτα για Κασσελάκη: «Τον θεωρώ τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας»

Νέα ανάρτηση Παπανώτα για Κασσελάκη: «Τον θεωρώ τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας»

Ο Δημήτρης Παπανώτας

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Νέα ανάρτηση στα social - μετά τη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ - έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Λίγο μετά την φράση «καλό παιδί για καμιά μπίρα σε μπαρ, για ηγέτης δεν κάνει» για τον Στέφανο Κασσελάκη, δηλώνει ότι στήριξε από την αρχή τον πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, φανερώνοντας πως τον θεωρεί τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας. «Τον Στέφανο Κασσελάκη τον στήριξα από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στον πολιτικό μας βίο και εξακολουθώ να τον εκτιμώ σαν άνθρωπο και σαν πολιτική οντότητα. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τον θεωρώ τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας και σε καμία περίπτωση μια μικρή δική μου περιπέτεια δε θα άλλαζε αυτή μου την πεποίθηση» γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Δημήτρη Παπανώτα:

Τον Στέφανο Κασσελάκη τον στήριξα από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στον πολιτικό μας βίο και εξακολουθώ να τον εκτιμώ σαν άνθρωπο και σαν πολιτική οντότητα. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τον θεωρώ τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας και σε καμία περίπτωση μια μικρή δική μου περιπέτεια δε θα άλλαζε αυτή μου την πεποίθηση.

Λάθη κάνουν όλοι οι πολιτικοί και η λάθος ( ίσως) κρίση του για μένα, δεν ρίχνει το πολιτικό του ύψος. Αυτά για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Αν τη στιγμή της κρίσης και σε συζήτηση με ένα σύντροφο είπα μία κουβέντα παραπάνω, είναι από την ένταση της στιγμής κι όχι πολιτική τοποθέτηση. Τις τοποθετήσεις μου τις κάνω ως πόστ κι όχι σε προσωπικές συζητήσεις.

Σας ευχαριστώ όλους και παρακαλώ το θέμα να τελειώνει και να πάμε παρακάτω. Στα ουσιαστικά προβλήματα της χώρας για τον διάλογο επί των οποίων παραχωρώ την θέση μου σε όλους εσάς.

«Καλό παιδί αλλά για καμιά μπύρα σε κάνα μπαράκι. Όχι για ηγέτης…»

Νωρίτερα ο Δημήτρης Παπανώτας εξαπέλυσε τα πυρά τους προς τον Στέφανο Κασσελάκη απαντώντας για την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανώτας, απαντώντας σε σχόλιο ενός follower στο Instagram, που ανέφερε «ο Στέφανος πιέστηκε από παντού. Πίστεψέ με, έχει μετανιώσει», ο παρουσιαστής σχολίασε:

«Αλήθεια; Με έβγαλε εμένα ρατσιστή, ξεπερασμένο, μισογύνη και απαράδεκτο και το μετάνιωσε; Και αύριο σαν πρωθυπουργός θα μιλάει με Ερντογάν και ηγέτες μεγάλων δυνάμεων κι εμείς θα του έχουμε εμπιστοσύνη; Κι αν μπει μέσα η Μπεκατώρου και του πει “ή εγώ ή ο Ερντογάν” τι θα γίνει? Πόλεμος? Άσε ρε φίλε… Καλό παιδί αλλά για καμιά μπύρα σε κάνα μπαράκι. Όχι για ηγέτης…».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ