ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παφίλης: Το ΚΚΕ καταδικάζει τον ξυλοδαρμό – Να τσακίσει ο λαός τις κρυπτοφασιστικές οργανώσεις

Παφίλης: Το ΚΚΕ καταδικάζει τον ξυλοδαρμό – Να τσακίσει ο λαός τις κρυπτοφασιστικές οργανώσεις

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης

ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ/INTIME NEWS

Την καταδίκη του ΚΚΕ στους τραμπουκισμούς που έφθασαν μέχρι και σε ξυλοδαρμό στη Βουλή, εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Θανάσης Παφίλης.

Τόνισε πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αναφερόμενος τόσο στην ναζιστική Χρυσή Αυγή, αλλά και παλιότερα σε περιόδους της ΕΡΕ όπου έπεφτε ξύλο μέσα στην Βουλή.

Σημείωσε ότι τα περιστατικά αυτά δείχνουν το ποιόν αυτών που τα κάνουν, ενώ πρόσθεσε ότι το ΚΚΕ έχει καταδικάσει από την πρώτη στιγμή την βιαιοπραγία κατά βουλευτού της ΝΔ σε εκκλησία.

Ξεκαθάρισε ακόμα ότι, αποδεικνύεται ότι οι φασιστές ή κρυπτοφασιστικές οργανώσεις, στην Ελλάδα και διεθνώς, δεν αντιμετωπίζονται νομικά ή νομικίστικα, αλλά μόνο ο λαός μπορεί και πρέπει να τους τσακίσει και να τους στείλει στα σκουπίδια, εκεί όπου ανήκουν.

Ακόμα θύμισε την πρώτη δήλωση του μπροστινού των «Σπαρτιατών, Β. Στίγκα που είχε πει «ευχαριστούμε τον Κασιδιάρη για την βοήθεια στις εκλογές». «Τι άλλο έπρεπε να γίνει; Να βάλει μπλούζα με τη φωτογραφία του;», είπε χαρακτηριστικά ο Θ. Παφίλης.

Επίσης, επισήμανε ότι αποδεικνύεται ότι η ακροδεξιά είναι εφεδρεία του συστήματος, φέρνοντας ως παράδειγμα την Τζ. Μελόνι, την ακροδεξιά φασίστρια που κυβερνάει και εφαρμόζει όλες τις αποφάσεις της ΕΕ. Όπως είπε, την ακροδεξιά και τον φασισμό τους ανέστησε η ΕΕ, με την αναθεώρηση της Ιστορίας και τον αισχρό αντικομμουνισμό.

Τέλος, χαρακτήρισε απαράδεκτο τον «διαγωνισμό» που γίνεται απέναντι στους ανθρώπους που είναι Χριστιανοί, με ορισμένα κόμματα να προσπαθούν να εργαλειοποιήσουν την πίστη και να την χρησιμοποιήσουν για πολιτικά οφέλη. Τόνισε ότι οι εκλογές πρέπει να είναι πεδίο ιδεολογικής και πολιτικής αντιπαράθεσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ