Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε ό,τι μας πει ο Βελόπουλος - Η πατρίδα έχει ανάγκη τη συνεργασία
Ο Ιερώνυμος
EUROKINISSIΜήνυμα ενότητας και συναδέλφωσης έστειλε από τη Βοιωτία ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.
«Αυτές τις ώρες είναι απαραίτητη η συνεργασία» ανέφερε ο κ. Ιερώνυμος προσθέτοντας πως «δεν θα κάνουμε ό,τι μας πει ο κ. Βελόπουλος ή οποιοσδήποτε άλλος αρχηγός κόμματος».
«Σεβόμαστε τις απόψεις όλων των ανθρώπων αλλά κάνουμε αυτό που λέει ο Θεός. Έχουμε σταθερές γραμμές μας το Ευαγγέλιο και τον λόγο του Θεού» σημείωσε και συμπλήρωσε ότι «δεν μπορώ να πάω πίσω σε πράγματα που δεν τα λέει το Ευαγγέλιο. Δεν μπορώ να ταυτιστώ με συμφέροντα προσωπικά».
«Η εκκλησία μας καλεί όλους να αγαπά ο ένας τον άλλον, να σέβεται ο ένας τον άλλον» συμπλήρωσε.
Διευκρίνισε όμως πως «πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχει διαφορά στην αντιμετωπίση των θεμάτων. Αλλιώς τα βλέπει ο πολιτικός και αλλιώς ο πιστός».
Σημειώνεται ότι, ο Αρχιεπίσκοπος αναμένεται να συναντηθεί αργότερα στο Δήλεσι με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Οι δύο άνδρες μεταξύ άλλων θα επισκεφθούν τον Παιδικό Σταθμό και το Νηπιαγωγείο «Ευαγγελισμός Της Θεοτόκου» στο Δήλεσι, τον Παιδικό Σταθμό « Η Ζωοδόχος Πηγή» αλλά και τη Δροσιά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Bελόπουλος: «Η δήλωση του Αρχιεπισκόπου εργαλειοποιείται από τον Μητσοτάκη»
Μητσοτάκης - Ιερώνυμος μαζί στο Δήλεσι: «Λιώνει ο πάγος» 45 ημέρες πριν τις Ευρωεκλογές
Χαλκιδική: Συνελήφθη 46χρονος που επέτρεψε στον ανήλικο γιο του τη χρήση Jet Ski
22:26
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 2 εκατ. ευρώ
22:14
Σε «κόκκινο συναγερμό» η Γουατεμάλα λόγω της ενεργοποίησης του ηφαιστείου Φουέγκο
22:10
Βραζιλία: Έρευνα κατά οκτώ ατόμων - Κατηγορήθηκαν για σχεδιασμό επιθέσεων στις εκλογές
21:58